Radiance Signature di TVC

by on October 20th, 2014

Salam semua!

Haa hari ni nak sharing news sikit dengan semua mengenai collagen kesukaan ramai iaitu Radiance Signature Whitening & Glowing Series.

Hari tu sempat tengok tak rancangan Nasi Lemak Kopi O (NLKO) haa ada segmen bersama Radiance Signature lagi tau.

Haa ni dia si cantik Puan Ilyana iaitu salah seorang daripada Pengasas produk collagen Radiance Signature.

 

Dan bagi yang tak tahu,  tak lama lagi produk Radiance Signature akan menemui semua dalam TV commercial baru, ni antara beberapa photos rakaman di set pengambaran commercial Radiance Signature.

 

Heee tak sabar kan nak tengok! ;)

Jadi lepas ni semakin ramai lah yang cerah, glowing dan cantik semulajadi sebab semua dah minum Radiance Signature hehe tapi jangan lupa, beli dengan agen dan stokis berdaftar tau untuk elakkan terbeli produk tiruan.

\

Bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: 010-666 5343

                  atau 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Ahad, Rabu dan Khamis ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

 

Testimoni 33: Cerah Jelita dengan collagen Radiance Signature

by on October 14th, 2014

Salam semua!

Hari ni I nak share kan satu lagi testimoni ohsem dari pengguna Radiance Signature. Ramai bertanya pada I, berapa lama minum collagen ni baru nampak kesan?

Memang ada yang dapat kesan seawal 3 hari mengambil collagen Radiance Signature, tetapi kesan cepat atau lambat bergantung pada genetik dan masalah kulit masing-masing ye, selalunya selepas 1 kotak memang boleh nampak perbezaan dari segi kualiti kulit dan peningkatan kesihatan diri kita.

 

Gambar sebelah kiri sebelum, sebelah kanan selepas consume collagen Radiance Signature, haa nampak tak perbezaannya.

Sis ni dapat kesan ni selepas consume 1 kotak Radiance Signature.

Jadi cepat, siapa yang nak kulit cantik, cerah berseri seluruh badan bolehlah place order Radiance Signature Original dengan I;

Whatsapp: 010-666 5343

                  atau 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Ahad, Rabu dan Khamis ye.

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 32: Collagen Exclusive Untuk Semua

by on October 2nd, 2014

Salam semua!

Okay hi hi! I busy sangat lah latelty, takde masa nak buat entry review makeup dan review berbayar. Insyaallah ada kelapangan waktu, I pasti akan review ye :)

Sebelum I terlupa, jangan lupa dapatkan akhbar Kosmo untuk hari Junmaat dan Sabtu ni, dan Pancaindera untuk hari Ahad ni, hehe ada iklan Radiance Signature tau di situ.

Btw, hari ni pon I cuma sempat update testimoni ohsem dari pengguna Radiance Signature je, sebab kalau tak update nanti ramai yang tertanya-tanya mana testimoni terkini dari satisfied customers kami kan, haa so ini dia

 

Ohsem sangat kan, even doktor pon consume collagen Radiance Signature tau!

Haa jangan tak tau, kenapa Radiance Signature ni menjadi pilihan wanita-wanita ber-profesion dan  bekerjaya , sebab semudah ABC je nak minum Radiance Signature ni, cuma koyakkan sachets dan minum.

Biasanya wanita yang berkerja memang takde masa nak minum collagen yang kena bancuh-bancuh ni, I pon selalu minum Radiance Signature waktu stuck kat traffic hahaha :D

Jadi takde alasan dah tau kalau kita kata tiada masa nak jaga kecantikan kulit dan kesihatan, sebab  produk macam collagen Radiance Signature ni sangatlah memudahkan kita yang hidup dalam arus serba kesibukan ni.

Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Isnin, dan Khamis ye.

(Ahad ni cuti Raya, jadi no posting untuk Ahad ni ye)

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.