Salam Lebaran 2014, korang!

by on August 1st, 2014

Salam semua!

Macamana sambutan raya masing-masing?

Syukur alhamdulillah tahun ni I dan keluarga berkesempatan beraya di kampung di Ipoh, Perak. Meriah lebih sikit lah kan bila dapat sambut di kampung berbanding di bandar.

Seronok sangat tahun ni dapat cuti raya seminggu, sakan lah beraya dan berjalan sebelum memulakan kembali kerja pada hari Isnin ni.

Semakin berumur, semakin simple je fashion di hari raya, haha faktor umur barangkali :P

 

Di kesempatan ni I nak mohon maaf kepada semua pembaca setia blog I sekiranya I ada tersilap apa-apa atau terlepas kata sepanjang berblogging selama ni, yelah manalah tahu kan, kot-kot ade yang terkecik hati ke, mohon maaf ikhlas dari I kepada semua.

Mudah-mudahan kita semua dipanjang umur dan dikurniakan kesihatan untuk bertemu dengan Ramadhan dan Syawal di masa hadapan.

 

Oh oh jangan lupa tau mulai minggu hadapan ada segment baru di blog ni, nak tahu segmen ape?

Jeng jeng, kena tunggu dan baca okay!!! :D

 

Pengumuman: Bagi semua yang berminat untuk order collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series, boleh order dengan I ye, Ahad ni I dah mula seperti biasa untuk membuat penghantaran poslaju :)

Testimoni 22: Jom Cantik Semulajadi di Pagi Raya

by on July 22nd, 2014

Salam semua!

Pejam celik pejam celik, tinggal lagi beberapa hari je kita semua akan menyambung Hari Raya Aidilfitri.

Dengan kesempatan ni, sama-sama lah kita doakan saudara-saudara kita di Gaza, mudah-mudahan penindasan ke atas orang-orang Islam akan segera dihentikan, cukup sedih dan sebak bila tengok keadaan mereka disana, tak dapat bayangkan kalau benda yang sama terjadi pada kita, entah kuat atau tidak kita nak menempuhnya. Emm.

Dalam masa yang sama, I nak buat sedikit pengumuman ni, memandangkan tak lama lagi nak cuti raya, jadi bagi semua customers yang berminat untuk order Radiance Signature Whitening & Glowing Series, esok ialah hari terakhir sebelum raya yang I akan buat posting ye. Nanti barang ouls sampai lambat pulak kan, jadi ingat ye, hari ni last day untuk place order dan buat payment, esok last day untuk posting.

Order Radiance Signature di Musim Perayaan:

22/07/2014- Last day untuk settle payment untuk order Radiance Signature (bagi order sebelum raya)

23/07/2014-Hari terakhir posting poslaju akan dibuat. Semua parcel dijangkakan arrive pada customers pada hari Khamis atau Jumaat.

03/08/2014-Posting poslaju akan dibuat untuk semua order yang dibuat selepas 24/07/2014.

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

Okay harap semua maklum dan jelas ye mengenai hal ni. :)

Kalau nak kulit yang flawless, cerah berseri di pagi Raya, cepat-cepat dapatkan Radiance Signature sebelum hari raya ni ye.

Macam biasa, ni I nak share testimoni customer yang sangat-sangat berpuas hati selepas consume RS.

Sis comel ni dah consume 3 boxes Radiance Signature okay.

Haa tengok perbezaannya, memang semakin cerah sempurna dan bersih kulit sis ni kan? Sesiapa yang nak kulit gebu dan cerah, bolehlah amalkan Radiance Signature sebagai collagen kulit dan supplement kesihatan korang ye.

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 21: Kulit Pinkish dan Cerah dengan Radiance Signature

by on July 14th, 2014

Salam Ramadhan semua!

 

Ok hari ni I nak share kan dengan semua testimoni hebat dari pengguna Radiance Signature. Nak tahu kenapa produk collagen RS ni sangat popular dikalangan pengguna? Simply because it really works.

 

Minum collagen lain mungkin orang boleh kata tak dapat kesan lah, membazirkan duit je lah, tapi no no, jika minum RS memang akan dapat kesannya seawal 3 hari dan lepas 1 box memang akan rasa kelainan pada kulit masing-masing.

 

Aummm aummm, lihatlah before dan after sis ni, cantik kan kulit dia?

Effect kulit glowing-glowing tu memang signature hasil kulit mereka yang consume Radiance Signature ye. Bukan sahaja parut jerawat pudar, tapi kulit dia cerah berseri dan pinkish-pinkish, tak perlu pakai blusher ouls!

 

Memandangkan sekarang ni bulan puasa, jangan risau, minum RS ni sebelum tidur ye, lepas tu waktu berbuka dan waktu sahur, banyakkan minum air kosong dan elakkan minum caffeine tu je petua mudah untukn dapatkan hasil ohsemmmm dengan Radiance Signature ni.

 

Jadi jom dapatkan RS ni, sebab kalau beli sekarang boleh join contest anjuran Radiance Signature, boleh click link ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai contest ni.

 

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

 

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.