Testimoni 31 Radiance Signature: Kulit Bebas Jerawat

by on September 29th, 2014

Salam semua!

Produk Radiance Signature ni memang dapat banyak permintaan sekarang, sejak keluar di iklan TV, di dada-dada akhbar, dan di rancangan talkshows, ramai yang mula sedar akan kebaikan dan keberkesanan memilih untuk consume collagen Radiance Signature ni.

Okay hari ni takmo borak panjang, just nak share dengan semua testimoni dari salah seorang agen Radiance Signature.

Boleh tengok kenapa produk Radiance Signature ni famous meletop-letop sekarang ni, simply because it works.

Apa sahaja masalah kulit yang kita hadapi boleh ditanggani jika consume Radiance Signature, sebab bahan-bahan di dalamnya yang benar-benar berfungsi untuk meningkatkan kualiti kulit wajah, badan dan juga kesihatan kita secara menyeluruh.

Ini pula kedua-dua Pengasas Radiance Signature yang appear baru-baru ni di dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O, Firdaus Manaf dan juga Ilyana Zainoddin. Haa ada sorang lagi tau Pengasas Radiance Signature iaitu Najah Syakila, tapi yang di dalam rancangan NKLKO ni cuma mereka berdua sahaja yang hadir.

Ok bagi mereka yang masih belum mencuba Radiance Signature, boleh place order dengan I atau mana-mana agen dan stokis berdaftar.

Kalau yang dah cuba dan dah puas hati sebab dapat hasilnya, ingat tau kena maintain minum untuk hasil yang berterusan sebab Radiance Signature ni bukan sahaja investment untuk kulit wajah, tetapi juga untuk kesihatan dalaman, jadi tak rugi pon invest untuk diri sendiri.

Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Isnin, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

p/s: Next entry jom kita mekap-mekap hehehe, dah lama tak story mory pasal mekap kat blog ni kan. ;)

Skincare: HERSKIN (Introduction + Personal Review)

by on September 28th, 2014

Salam semua!

Hampir tiap-tiap hari I dapat email dan mesej dari readers yang bertanya skincare ape yang I guna selain daripada consume collagen Radiance Signature on daily basis.

Okay sejujurnya sebelum ni I guna pencuci muka dan pelembap Cetaphil je sebab kulit I jenis yg tak bermasalah. Tapi few years back (masa tengah kalut nak cari skincare yang perfect untuk kulit I) I guna macam-macam produk dah, Estee Lauder, SK-II, Lancome,  and some other high end skincare.

Tapi sejak 3-4 bulan ni, kulit I nampak kering sangat-sangat, sebab I kerja di ofis, kulit pulak terdedah dengan air-cond selama 8 jam sehari.

So rasa stress jugaklah sebab bila kulit kering, pakai pelembap pon tak jalan, sebab kulit ni dah kering dari dalam dan bukan dipermukaannya sahaja. Bila kulit kering nampak muka kita agak tua dari sedia ada sebab kulit kering kan macam kesan kedutan halus di kulit kita. *horror movie background sound playing*

Jadi baru-baru ni I dah buat research mengenai beberapa bahan-bahan yang bermanfaat untuk kulit kering dan untuk kulit nampak sihat sempurna. Dan I terjumpa dengan produk Herskin ni.

Mula-mula tu skeptikal jugak sebab I risau kulit I tak serasi jika guna produk baru.  Sesiapa yang rapat dengan I mesti tahu yang I ni sangat-sangat fussy bab-bab skincare.

Sebab in the past I selalu bila I pakai skincare baru, kulit I merajuk hampir 3-4 minggu lamanya. Merajuk macamana? Haa merajuk sebab kulit I mula tumbuh ruam lah, tumbuh bintik-bintik merah macam jerawat-jerawat halus lah. Kalau seminggu tu I boleh terima lagi, sebab sometimes kulit kita perlukan masa 3-4 hari untuk adapt kepada bahan dalam skincare baru, tapi kalau sampai sebulan, huhu seksanyaaa nak tunggu kulit kembali bersih. :(

Tapi I berani untuk mencuba produk Herskin ni sebab bahan-bahan dia berasaskan ingredients yang I memang tahu baik untuk kulit. Kalau diperhatikan satu persatu bahan-bahan dalam Herskin ni memang semuanya ingredients yang Top Notch okay, semuanya digabungkan dalam satu produk, bagus gile.

Jadi I nekad nak cuba jugak, alhamdulillah, tak menyesal langsung hehehe.

One thing I suke mengenai produk Herskin ni ialah effect kulit cantik dan cerah tu tak immediately, which is a good thing, sebab kalau skincare tu bagi kesan cerah dan kulit kita jadi licin dalam masa sesingkat 5-7 hari, risau kalau kandungan di dalam nya ada chemical yang merbahaya seperti mercury, hydroquinone dan apa-apa peroxide yang boleh merosakkan kulit dalam jangka masa panjang.

Jadi selepas guna produk ni selama sebulan, hasilnya memang best, kulit I jadi semakin lembap dan tak kering lagi dan yang paling penting kulit tak berminyak walaupun nampak lembap dan sihat.

Ramai kenalan yang tegur kulit I bersih, cerah dan moist je. Selalu tu walaupun cerah, kulit I nampak kering dan ada sedikit mengelupas di dahi.

Biasalah orang pompuan kan, hepi bebenor lah bila kena tegur dan puji camtu hehe.

Jadi bagi mereka yang masih tercari-cari produk penjagaan kulit yang bersesuaian dengan kulit korang, bolehlah cuba skincare Herskin ni. Herskin ni sesuai untuk semua jenis kulit, kulit kering, kulit normal ataupun kulit berminyak.

1 set Herskin ni ada;
-Sabun pencuci muka
-Skin Toner
-Krim siang dengan SPF 30
-Krim malam

Bahan-bahan yang terdapat dalam produk Herskin ni lah yang menarik minat I untuk mencuba dulu, bahan-bahan seperti;
Argan oil, madu, ekstrak timun, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin B3, Alpha Arbutin dan collagen. Yessssss dalam skincare ni ade collagen ouls!

 

Kalau korang skincare addict macam I, hehe, korang mesti tahu ape fungsi combinasi ingredients di atas. Bagi yang tak tahu, nanti di dalam next entry I akan huraikan satu per satu fungsi setiap bahan-bahan tersebut kepada kulit kita. ;)

Selain daripada mengandungi bahan-bahan yang Hiqh Quality untuk hasil marvelous untuk kulit kita, yang paling penting sekali produk Herskin ni Halal dan ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) jadi jangan risau dan ragu-ragu, takde bahan chemical berbahaya seperti mercury dan hydroquinone di dalamnya.

Oh and did I mentioned about the packaging? Packaging product Herskin ni scream EXCLUSIVEEEEE okay, I dengan my mom adore gile packaging dia, nampak super expensive walaupun harganya mampu milik.
Bagi yang berminat ingin mencuba produk Herskin ni, bolehlah order dengan I, sebab puas hati sesangat dengan produk Herskin ni hehe, sekarang I jadi agen sah bagi produk ni;

Whatsapp: +6012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Isnin, Khamis dan Ahad ye.

 

Jom kita sama-sama berikan yang terbaik untuk penjagaan kulit kita, dalaman kita amalkan collagen terbaik Radiance Signature, luaran pula kita pelihara kulit dengan produk Herskin yang memang rasa heaven gile bila sapu di muka :)

 

 

Testimoni 30: Tiada lagi sakit Sendi dan Lutut dengan Radiance Signature

by on September 25th, 2014

Salam my dearies!

Sejak 2-3 hari ni ramai yang bertanya kepada I soalan ni “Kalau kulit takde masalah, boleh consume ke Radiance Signature?” Jawapannya ye, boleh je.

Sebab banyak feedbacks dari customers yang inform pada I yang RS ni bukan sahaja bantu masalah kulit, tetapi juga membantu masalah dalaman dan kesihatan. Macam I, dulu I ada masalah low sugar level dalam badan, jadi bila sibuk sangat kerja sampai tak makan, kepala mula pening dan rasa nak pitam. Bahaya sebenarnya low sugar level ni especially bagi mereka yang driving, sebab takut pitam waktu tengah drive kan.

Tapi alhamdulillah lepas amalkan RS, I dah takde rasa pening bila terlupa nak makan or sibuk sangat sampai tak sempat makan, jadi tu la antara kebaikan RS ni. Ia bantu memberi vitamins dan nutrisi yang badan kita kurang, jadi selain boleh dapatkan kulit yang bersih, cerah dan berseri, RS juga bantu improve kan kesihatan dalaman kita.

Macam testimoni customer ni, aunty ni umurnya dah 75 tahun, RS membantu dia sebab dia dah tak sakit-sakit lutut sewaktu sujud dan rukuk sewaktu solat.

Sebenarnya mak I sendiri pon consume RS sebab dia ada masalah yangs serupa seperti aunty ni, sebab mak I tak larat nak naik tangga sebab lutut dia sakit, lepas consume RS lutut dia dah tak rasa sakit dan sengal-sengal.

Jadi bagi wanita atau lelaki di luar sana yang ingin mendapatkan kulit yang cerah berseri dan meningkatkan kesihatan, bolehlah cuba collagen Radiance Signature ni. Begitu ramai satisfied customers dan repeat orders, mudah-mudahan collagen Radiance Signature ni membawa manfaat kepada kita semua.

Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Isnin, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.