Testimoni ke-42: Masalah Jerawat Batu Tiada Lagi

by on May 4th, 2015

Salam and hi hi semua!

Tu diaaa sibuk sangat aihhh keje sampai blog terbengkalai dekat sebulan lebih. Hik hik maaf tau!  Sampai ada yg PM sebab ingat I dah tak jual produk Radiance Signature. Eh eh tak lah masih jual,I memang akan jual produk yg I sendiri guna. Cuma let say one day I dah tak consume or guna produk tu, baru I berhenti menjualnye :)

Hari ni I nak share kan 1 lagi testimoni dari customer I sendiri. Customer ni dh consume sekotak RS dan dia re-stock dan order lagi sekotak sebab sangat berpuas hati dengan keberkesanan RS.

image

Alhamdulillah walaupun terdapat lambakan produk collagen kat luar sana yg cuba tiru konsep “koyak sachet dan minum” seperti pioneer collagen Radiance Signature ni, tapi customers I semuanye tetap dan masih setia dengan collagen RS.

Sebabnye? Produk asal yang dicipta dari kajian bertahun tu lebih berkualiti dan bermutu dari produk yg tumbuh bagai cendawan tumbuh tapi kualiti ntah ke mana, harga pulak dah macam beli kasut sewaktu sales penghabisan stok je.

Sorry to say la tapi memang risau I tengok, benda yang nak dijadikan supplements atau ingredients collagen mestilah bermutu dan of course la raw material tu expensive tapi bila ada yg jual murah, terfikir mereka ni jual produk yg elok atau nak kaut untung semata -_-

image

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343
Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028
ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni ke-41: Cerah Semulajadi dengan Radiance Signature

by on February 18th, 2015

Salam semua!

Hamboi kemain lama menyepi blog I ni, hehe sejak dah kerja ni memang susah nak cari masa untuk berblogging, otak pon dah tak bergiat aktif mengeluarkan idea untuk berblogging hehe.

 

Okay macam biasa, I nak share testimoni customer Radiance Signature dengan semua, yang pastinya testimoni-testimoni ni semua telus, takde edit-edit atau 360 bagai hokay.

Yang Kiri sebelum dan yang Kanan selepas.

Aumm aummm ni dia hasil customer yang dah consume 2 kotak collagen Radiance Signature. Best kannnnnnn

 

Kesan setiap orang tak sama, ada yang dapat kesan lebih cepat daripada yang lain. Tapi tips nya kalau minum Radiance Signature ni kena elakkan minum caffeine dan banyakkan minum air kosong, memang boleh nampak kesan kulit cerah, berseri dan flawless seawal 3 hari tau.

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Pengumuman Order Radiance Signature

by on February 2nd, 2015

image

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.