Radiance Signature di WHI & Pancaindera

by on September 1st, 2014

Assalamualaikum semua!

Hamboi semua sakan rileks santai mentang-mentangla cuti sempena Merdeka. Ala I tak Merdeka sangatlah hari ni sebab kena kerja. :P

Sekarang kat firm baru I ni, I kerja Ahad hingga Khamis, ikut cuti government Johor gitu. Jadi janganlah ada yang pelik bila I cakap I akan pos pada hari Ahad, sebab di Johor, Ahad tu hari bekerja tau ;)

 

Okay hari ni I nak update sikit dengan semua mengenai collagen terhangat Radiance Signature Whitening & Glowing Series!

Mesti ramai yang dah mendengar iklan di radio Radiance Signature kan?

 

Haa tetapi baru-baru ni Radiance Signature muncul pula di rancangan Wanita Hari Ini dan juga di bahagian Pancaindera surat khabar Mingguan.

Duta Radiance Signature bersama-sama Pengasas Radiance Signature di rancangan Wanita Hari Ini.

 

Radiance Signature di dalam Surat khabar Mingguan.

Nampaknya semakin ramai la yang cerah berseri dan berkulit licin sempurna lepas ni hehe. Jom ramai-ramai cantik semulajadi luaran dan dalaman dengan pengambilan collagen berkesan Radiance Signature ni/

 

Jadi bagi yang ingin mendapatkan produk Radiance Signature yang Original bolehlah order dengan I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Selasa, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 26: Cerah, Gebu dan Pinkish dengan Radiance Signature

by on August 25th, 2014

Salam korang!

Sebelum I terlupa,jangan lupa tau hari ni tonton TV3 rancangan Wanita Hari Ini okay? Radiance Signature akan bersiaran langsung heeee jadi bagi yang ingin mendengar penjelasan mengenai collagen fenomena  Radiance Signature ni daripada Founder Radiance Signature dan Duta mereka sendiri, bolehlah tonton nanti okay ;)
Ok ni testimoni dari sis comel yang dah consume Radiance Signature sebanyak 2 kotak, yang sebelah kiri BEFORE, dan sebelah kanan AFTER.
Nampak tak perbezaannya?
Tak payah bersolek, kulit dan cerah pinkish dan bersih sangat-sangat. Inilah hasil mengamalkan collagen Radiance Signature.
Jadi bagi yang belum mencuba atau yang ingin mendapatkan collagen Radiance Signature yang ORIGINAL, bolehlah order dengan I ye ;)
Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Selasa, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 25: Hasil Berterusan dengan Radiance Signature

by on August 19th, 2014

Salam semua,

Ramai customers bertanya pada I, kalau dah dapat hasil memuaskan dengan Radiance Signature, boleh berhenti consume tak? Ada sebarang kesan sampingan tak?

Haaa jawapannya ialah TIDAK, takde sebarang kesan sampingan jika pengguna berhenti consume RS.

Tetapi nak tengok tak hasil penggunaan consistent Radiance Signature selama berbulan-bulan dan berkotak-kotak? ;)

Ni dia testimoni untuk minggu ni.

Sis cantik ni dah consume 12 kotak Radiance Signature, alhamdulillah hasil penggunaan yang berterusan, kulit dia sangat cerah berseri, glowing dan flawless. Tengoklah bibir dan pipi pon pinkish pinkish jeeeee! <3

Jadi jika sesuatu collagen tu bagus dan berkesan untuk kita, teruskan pengambilan ye, sebab hasilnya bukan sahaja kulit wajah semakin cantik, kulit seluruh badan semakin cerah sekata, tetapi kesihatan badan pon terpelihara sebab RS ni memang elok untuk kesihatan kita.

 

Heee yang ni tuan punya badan punye testimoni pulak, I dah consume sejak bulan November 2013 sehingga sekarang, tak pasti dah berapa kotak I consume, sebab setiap bulan memang I ambil minimum 1 kotak, kadang-kadang sebulan tu I ambil 2 kotak, jadi memang dah banyak lah I consume. :p

Dalam gambar ni memang I bersolek, tetapi untuk kulit wajah, I hanya gunakan BB cream dan loose powder sahaja. :)

 

Jadi bagi yang ingin order, boleh hubungi I di:

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Selasa, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.