Testimoni 28: Selamat Untuk Ibu Mengandung

by on September 15th, 2014

Salam semua!

Ramai yang bertanya pada I sama ada Radiance Signature ni selamat untuk ibu mengandung ke tak? Haa sebenarnya memang RS ni selamat untuk ibu dan juga kandungan. Alhamdulillah ramai customers yg pregnant consume RS sehingga bersalin dan semuanya repeat orders sebab diorang memang berpuas hati dengan hasil RS.

 

Kat sini I nak share kan testimoni dari pregnant mom yang consume Radiance Signature.

Jadi bagi sesiapa yang risau nak consume collagen sebab takut ada bahan-bahan merbahaya, insyaallah Radiance Signature ni selamat, ada kelulusan KKM dan sijil pengesahan Halal, sebab tiada bahan chemical didalamnya tetapi ianya berkesan untuk mendapatkan kulit yang cerah berseri dan licin.

 

Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Isnin, Khamis dan Ahad ye.

 

p/s: Jangan lupa tau tonton TVC Radiance Signature di TV3.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

 

 

 

Testimoni 27: Cantik Menawan dengan Radiance Signature

by on September 8th, 2014

Salam semua!

Haaa mesti ramai yang perasan dah semakin famous la collagen Radiance Signature sekarang, dah keluar radio, keluar dalam akhbar, rancangan TV dan jugak iklan di TV3.

Tapi yang pastinya, produk Radiance Signature ni naik dan mendapat sambutan bukan disebabkan publisiti semata tetapi juga kerana reputasi produk ni yang benar-benar memberikan kesan kepada pengguna-penggunanya. Kalau produk tu berkesan mesti lah kita recommend pada sedara-mara dan kawan-kawan kita kan? Sharing is caring gitu.

I rasa seronok sangat dengar feed backs dari customers, syukur produk ni bukan sahaja berkesan untuk maintain kulit I, tetapi jugak membantu ribuan wanita di luar sana untuk mendapatkan kulit yang cerah, gebu dan berseri secara semulajadi.

Minggu ni I nak share kan dengan semua satu lagi testimoni dari pengguna Radiance Signature.

Sis ni cantiknya dan kulit dia cerah pinkish ala ala macam penyanyi Adira dah.

Terkesima tengok kulit dia tau!

Dan ini screen shot salah seorang pengasas Radiance Signature dan juga Duta Radiance Signature Ameera Zaini ketika menjadi jemputan dalam rancangan WHI di TV3 baru-baru ni.

Jadi bagi yang belum mencuba atau yang ingin mendapatkan collagen Radiance Signature yang ORIGINAL, bolehlah order dengan I ye ;)
Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Selasa, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

 

 

Radiance Signature di WHI & Pancaindera

by on September 1st, 2014

Assalamualaikum semua!

Hamboi semua sakan rileks santai mentang-mentangla cuti sempena Merdeka. Ala I tak Merdeka sangatlah hari ni sebab kena kerja. :P

Sekarang kat firm baru I ni, I kerja Ahad hingga Khamis, ikut cuti government Johor gitu. Jadi janganlah ada yang pelik bila I cakap I akan pos pada hari Ahad, sebab di Johor, Ahad tu hari bekerja tau ;)

 

Okay hari ni I nak update sikit dengan semua mengenai collagen terhangat Radiance Signature Whitening & Glowing Series!

Mesti ramai yang dah mendengar iklan di radio Radiance Signature kan?

 

Haa tetapi baru-baru ni Radiance Signature muncul pula di rancangan Wanita Hari Ini dan juga di bahagian Pancaindera surat khabar Mingguan.

Duta Radiance Signature bersama-sama Pengasas Radiance Signature di rancangan Wanita Hari Ini.

 

Radiance Signature di dalam Surat khabar Mingguan.

Nampaknya semakin ramai la yang cerah berseri dan berkulit licin sempurna lepas ni hehe. Jom ramai-ramai cantik semulajadi luaran dan dalaman dengan pengambilan collagen berkesan Radiance Signature ni/

 

Jadi bagi yang ingin mendapatkan produk Radiance Signature yang Original bolehlah order dengan I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Selasa, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.