Testimoni 22: Jom Cantik Semulajadi di Pagi Raya

by on July 22nd, 2014

Salam semua!

Pejam celik pejam celik, tinggal lagi beberapa hari je kita semua akan menyambung Hari Raya Aidilfitri.

Dengan kesempatan ni, sama-sama lah kita doakan saudara-saudara kita di Gaza, mudah-mudahan penindasan ke atas orang-orang Islam akan segera dihentikan, cukup sedih dan sebak bila tengok keadaan mereka disana, tak dapat bayangkan kalau benda yang sama terjadi pada kita, entah kuat atau tidak kita nak menempuhnya. Emm.

Dalam masa yang sama, I nak buat sedikit pengumuman ni, memandangkan tak lama lagi nak cuti raya, jadi bagi semua customers yang berminat untuk order Radiance Signature Whitening & Glowing Series, esok ialah hari terakhir sebelum raya yang I akan buat posting ye. Nanti barang ouls sampai lambat pulak kan, jadi ingat ye, hari ni last day untuk place order dan buat payment, esok last day untuk posting.

Order Radiance Signature di Musim Perayaan:

22/07/2014- Last day untuk settle payment untuk order Radiance Signature (bagi order sebelum raya)

23/07/2014-Hari terakhir posting poslaju akan dibuat. Semua parcel dijangkakan arrive pada customers pada hari Khamis atau Jumaat.

03/08/2014-Posting poslaju akan dibuat untuk semua order yang dibuat selepas 24/07/2014.

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

Okay harap semua maklum dan jelas ye mengenai hal ni. :)

Kalau nak kulit yang flawless, cerah berseri di pagi Raya, cepat-cepat dapatkan Radiance Signature sebelum hari raya ni ye.

Macam biasa, ni I nak share testimoni customer yang sangat-sangat berpuas hati selepas consume RS.

Sis comel ni dah consume 3 boxes Radiance Signature okay.

Haa tengok perbezaannya, memang semakin cerah sempurna dan bersih kulit sis ni kan? Sesiapa yang nak kulit gebu dan cerah, bolehlah amalkan Radiance Signature sebagai collagen kulit dan supplement kesihatan korang ye.

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 21: Kulit Pinkish dan Cerah dengan Radiance Signature

by on July 14th, 2014

Salam Ramadhan semua!

 

Ok hari ni I nak share kan dengan semua testimoni hebat dari pengguna Radiance Signature. Nak tahu kenapa produk collagen RS ni sangat popular dikalangan pengguna? Simply because it really works.

 

Minum collagen lain mungkin orang boleh kata tak dapat kesan lah, membazirkan duit je lah, tapi no no, jika minum RS memang akan dapat kesannya seawal 3 hari dan lepas 1 box memang akan rasa kelainan pada kulit masing-masing.

 

Aummm aummm, lihatlah before dan after sis ni, cantik kan kulit dia?

Effect kulit glowing-glowing tu memang signature hasil kulit mereka yang consume Radiance Signature ye. Bukan sahaja parut jerawat pudar, tapi kulit dia cerah berseri dan pinkish-pinkish, tak perlu pakai blusher ouls!

 

Memandangkan sekarang ni bulan puasa, jangan risau, minum RS ni sebelum tidur ye, lepas tu waktu berbuka dan waktu sahur, banyakkan minum air kosong dan elakkan minum caffeine tu je petua mudah untukn dapatkan hasil ohsemmmm dengan Radiance Signature ni.

 

Jadi jom dapatkan RS ni, sebab kalau beli sekarang boleh join contest anjuran Radiance Signature, boleh click link ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai contest ni.

 

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

 

 

Contest Pencarian Wajah-wajah Radiance Signature

by on July 7th, 2014

Assalamualaikum semua!

Nampak tak tajuk kat atas tu? Haa ape lagi, sambil-sambil kita minum collegen untuk mencantikkan diri dan menjaga kesihatan dalaman kita, alang-alang tu jomlah join sekali contest Radiance Signature ni, untung-untung kalau rezeki terpilih sebagai pemenang, ouls dapat menangi hadiah-hadiah menarik ni!

 

Nak tahu macamane nak join contest ni?

Jom tengok!

Jadi selepas korang buat pembelian dengan I atau mana-mana agen berdaftar Radiance Signature, korang boleh terus pegi ke website www.radiancesignature.com.my/contest dan submit kan 4 keping gambar kreatif korang berSELFIE dengan collagen Radiance Signature dan lengkapkan slogan mudah, dan korang berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah berikut!

 

Sooooo tunggu ape lagi?

Cepat-cepat order Radiance Signature  dan kalau menang nanti boleh lah dinner date dengan duta Radiance Signature dan dapat free berkotak-kotak collagen Radiance Signature! ^_^

Jangan lepaskan peluang ni okay! Daripada kite asyik post selfie muka sendiri je kat Instagram tu, baik post selfie dengan produk Radiance Signature ni, untung-untung menang tak seronok ke dapat hadiah ouls? ;)

Tapi ingat, dapatkan Radiance Signature yg Original tau!

 

Untuk order Radiance Signature Whitening & Glowing Series  atau untuk ajukan sebarang pertanyaan, bolehlah contact I di:

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Jom ramai-ramai pakat dok kulit cerah, gebu dan flawless dengan Radiance Signature Whitening & Glowing Series sebelum pagi Syawal nanti hehe.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.