Testimoni ke-41: Cerah Semulajadi dengan Radiance Signature

by on February 18th, 2015

Salam semua!

Hamboi kemain lama menyepi blog I ni, hehe sejak dah kerja ni memang susah nak cari masa untuk berblogging, otak pon dah tak bergiat aktif mengeluarkan idea untuk berblogging hehe.

 

Okay macam biasa, I nak share testimoni customer Radiance Signature dengan semua, yang pastinya testimoni-testimoni ni semua telus, takde edit-edit atau 360 bagai hokay.

Yang Kiri sebelum dan yang Kanan selepas.

Aumm aummm ni dia hasil customer yang dah consume 2 kotak collagen Radiance Signature. Best kannnnnnn

 

Kesan setiap orang tak sama, ada yang dapat kesan lebih cepat daripada yang lain. Tapi tips nya kalau minum Radiance Signature ni kena elakkan minum caffeine dan banyakkan minum air kosong, memang boleh nampak kesan kulit cerah, berseri dan flawless seawal 3 hari tau.

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Pengumuman Order Radiance Signature

by on February 2nd, 2015

image

Testimoni ke-40: Putih Gebu dengan collagen Radiance Signature Whitening and Glowing Series

by on January 27th, 2015

Salam korang!

Okay lamanyaaa menyepi haha, sejak dah bekerja ni memanglah tak dapat nak luangkan banyak masa untuk gigih berblogging macam waktu zaman kat uni dulu.

Tapi hari ni sebab baru dapat testimoni awesomeee dari customer I, hehe terus mood nak ber-blog tu datang.

Hehe bukan ape, memang rasa seronok dan satisfied sangat bila ada ramai customers Radiance Signature kongsikan kegembiraan dan feed back diorang lepas dah consume collagen Radiance Signature dengan I.

Ni dia customer I, see jangan jeles tengok kulit dia putih cerah berseri tanpa bantuan filter Camera 360!

Okayy sis cantik ni dah consume 1 kotak setengah Radiance Signature, dia sangat berpuas hati katanya sebab kulit dia semakin cantik dan glowing, bibir pon pinkish semulajadi je.

Paling mengagumkan, customer ni beritahu I;

My new boss thought that I mixed chinsese sebab skin I putih”.

Wahhh gitu!

Haa itulah yang best mengenai collagen Radiance Signature, kulit kita jadi cerah putih berseri dari dalam dan yang paling penting kandungan Radiance Signature ni selamat, semua peringkat umur boleh consume tau.

Jadi bagi yang masih belum rasakan sendiri kehebatan collagen Radiance Signature ni ataupun yang masih ragu-ragu tak tahu nak invest collagen apa untuk kecantikan dan kesihatan diri, bolehlah mencuba produk collagen Radiance Signature ni.

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.