Testimoni 37: Kulit Cerah Berseri Seawal 3 Hari dengan Radiance Signature

by on December 10th, 2014

Salam korang!

Aikkk semalam baru post entry testimoni hari ni testimoni lagi? Hehehe nak buat macamana, hari-hari masuk je testimoni baru dari pengguna-pengguna Radiance Signature Whitening & Glowing Series, sampai kadang-kadang I pon terlepas pandang.

Ramai tanya I betul ke kalau consume Radiance Signature ni boleh nampak kesan seawal 3 hari? Ouls jangan terkejut, sebab tindak balas setiap orang tak sama tau, memang betul ade yang dah dapat kesan seawal 3 hari, ni antara pengguna yang bertuah sangat hehe sebab baru consume 3 hari dah nampak cerah dah kulit dia.

 

 

 

Ni testimoni dari sis ni sendiri tau, takde edit-edit, takde 360 bagai, hanya testimoni dari pengguna yang berpuashati dengan keberkesanan Radiance Signature Whitening & Glowing Series sahaja.

Korang yang belum cuba tu, jangan risau, sebab I takdelah nak puji melambung produk ni kalau bukan sebab I dengan mak sendiri dah minum berkotak-kotak hehehe.

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 36: Cantik Berseri dengan Radiance Signature Whitening and Glowing Series

by on December 9th, 2014

Salam semua!

Sebelum tu nak story sikit ade customer sorang ni yang bertanya kepada I, kenapa beberapa orang member-member dia yang consume Radiance Signature ni dapat kesan kulit yang cantik dan cerah dalam masa yang cepat? Customer ni nak cuba tapi dia risau sebab macam cepat sangat kawan-kawan dia dapat effect kulit cerah dan bersih lepas minum Radiance Signature.

Meh sini I nak story, takde apa-apa bahan atau campuran yang meragukan dalam Radiance Signature ni, bahan-bahan nya semuanya selamat sebab tu ada kelulusan KKM okay. Tapi pastikan beli collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series yang original dan dari pengedar yang sah, kalau beli yang tiruan sebab harga lebih murah memang tak tahulah produk tu selamat atau pun tidak.

Cuma sebab kenapa pengguna dapat kesan yang cepat dan mengagumkan bila consume collagen ini ialah sebab kandungan collagen ikan grade A yang digunakan dalam Radiance Signature adalah tinggi, jadi 1 kotak Radiance Signature tu bila dah habis minum memang akan nampak kesan kulit yang halus, cerah dan berseri sebab collagen Radiance Signature ni berbaloi dengan harganya. Tu sahaja.

 

So entry hari ni macam biasa nak belanja testimoni pengguna Radiance Signature.

Yang KIRI sebelum consume dan KANAN selepas.

Ni hasil penggunaan selepas minum 1 kotak tau, heeee jeles kan! Ni kalau dah minum 3-4 kotak, makin makin jeles dan ketara la kulit semakin cerah, berseri dan flawless je.

 

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

 

 

 

 

Radiance Signature Collagen Fenomena & Testimoni Pengguna

by on December 1st, 2014

Salam semua!

Haa minggu ni busy sikit dari biasa, busy berjalan sebenarnya hehe. Jadi mohon maaf kepada semua yang text I bertanya pasal produk Radiance Signature, I balas agak lambat sikit dari kebiasaannya.

Sana sini sekarang I tengok, collagen A “koyakkan sachet dan minum”, collagen B pon “koyakkan sachet dan minum”, collagen C pon “koyakkan sachet dan minum”. Hamboiii kemain semua nak buat packaging macam collagen Radiance Signature kan hehe sebelum ni takde pon collagen dalam bentuk “koyak sachet dan minum”. :P

Jadi ada akak-akak dan adik-adik tu janganlah text I dan tanya pada I apa beza collagen A, B dan C dengan produk Radiance Signature ni, sebab yang pastinya dari bulan November 2013 sehinggalah sekarang, I tak sentuh collagen lain, jadi macamana I nak bandingkan dengan collagen lain kan?

Lagipun setakat ni memang I sangat berpuas hati minum collagen Radiance Signature ni, seronok bila tak perlu nak tempek foundation kat muka dah, pakai loose powder sikit pon kulit dah nampak berseri.

Kesimpulannya ialah, kalau produk Radiance Signature ni tak bagus, bukan produk fenomena yang benar-benar berkesan, kenapa lambakan produk-produk lain berpusu-pusu meniru packaging, rasa, manfaat dan kononnya jual lebih murah dari harga collagen Radiance Signature?

So tepuk dada tanya selera ye, nak yang murah ke, yang sachets nya 30-40 dalam 1 kotak ke ataupun nak guna yang benar-benar berkesan?

Bagi I personally, I akan beli produk yang terbaik, berkesan dan berkualiti, bukan murah, bukan sebab artis femes yang pakai, tapi yang berkesan untuk diri I sendiri. Kalau dah jumpa produk yang berkesan tu, maintain lah kalau boleh sebab kita nak cantik berterusan kan, invest pada kecantikan dan kesihatan kita dulu.

Haa okay dah bebel banyak kat atas tu, jom nak belanja 1 lagi testimoni dari pengguna Radiance Signature.

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: 010-666 5343

                     atau 012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.