Archive for the ‘Beauty Tips’ Category

Testimoni 12: Cerah Semulajadi dengan Radiance Signature

Thursday, April 17th, 2014

Salam semua!

Nak tahu apa bezanya diantara kulit cerah semulajadi vs kulit cerah TAK semulajadi?

Bezanya ialah kulit cerah semulajadi ni tona warna kulitnya cerah sekata di seluruh anggota badan. Jadi nampak semulajadi lah bila satu badan nampak cerah dan bukannya kulit muka saja yang cerah. Siapa yang tak mahu kulit wajah dan kulit badan cerah sempurna kan?

Tapiiiiiii kebanyakannya skincares ‘whitening’ tu semua, hanya mampu mencerahkan kulit muka je, kulit badan tak cerah, kulit tangan pon gelap, sebab fokus krim tu semua hanya untuk kulit wajah. Lagipun kita sendiri lebih banyak berbelanja untuk penjagaan kulit muka je, jarang-jarang ada yang menitik beratkan penjagaan kulit badan. Tu la hasilnya kulit muka je putih, kulit badan lain bebenor warnanya dari muka.

Jadi……..

Disinilah peranan collagen kecantikan.

Sebab collagen kecantikan (yang benar-benar memberikan berkesan dan berkualiti tinggi) seperti Radiance Signature membantu mereka yang diluar sana yang idamkan kulit cerah sekata seluruh badan.

 

Kenapa kita katakan cerah dan bukannya ‘putih’?

Sebab kami percaya yang setiap orang ada had kecerahan kulit masing-masing.

Jadi Radiance Signature membantu kita semua untuk mencapai tahap maximum kecerahan kulit kita bergantung kepada genetik masing-masing.

Cuba lihat testimoni hebat dari sis ni!

Baru consume 1 kotak Radiance Signature dan lihatlah perubahannya!

Yang kanan tu SEBELUM dan di sebelah kiri SELEPAS.

Alhamdulillah, selepas consume 1 kotak Radiance Signature, kulit dia jadi semakin cerah dan gebu dan yang paling penting kulit tengkuk pon cerah haaa bukan kulit muka je!

Sis ni pon dah repeat order lagi sebab beliau ni bakal pengantin tak lama lagi, haruslah semakin cerah menawan nanti selepas consume Radiance Signature kan?  :)

Jadi bagi mereka yang idamkan collagen kecantikan yang dijamin HALAL, SELAMAT dan mendapat KELULUSAN KKM dan yang paling penting BERKESAN?

Cubalah Radiance Signature.

 

Tapi ingat, produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ohsem ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

 

Testimoni 11: Kulit Flawless Berseri dengan Radiance Signature

Thursday, April 10th, 2014

Salam semua!

Ok seperti biasa hari Khamis memang I akan kongsikan testimoni kebaboom dari pengguna Radiance Signature. Bagi yang belum pernah cuba Radiance Signature haa jangan jelly melly ye tengok testimoni SATISFIED CUSTOMER Radiance Signature hehe.

 

Masa mula-mula I tengok testimoni ni, I macam “Ehhh mirip muka pelakon drama Philipine seyyy”

Hahaha ni la dia penangan Radiance Signature, orang yang cantik semakin makin terserlah cantiknya selepas consume Radiance Signature.

Sis cantik ni dah consume 1 kotak Radiance Signature dan masalah jerawat dia dah takde lagi.

Dan yang paling best, parut jerawat pon takde!

Haa bagi mereka di luar sana yang menghadapi massalah yang sama, jangan risau, puas hati ambil Radiance Signature simply because IT WORKS!

Tapi ingat, produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ohsem ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

Radiance Signature: Repeat Orders Non-Stop

Monday, April 7th, 2014

Salam dear readers!

Alhamdulillah Radiance Signature semakin mendapat tempat di hati pengguna-pengguna di luar sana. Lepas rancak iklan official Radiance Signature dimainkan di Hot.FM semakin ramai yang place order dan pm bertanya mengenai produk ni. Tak kurang juga pengguna-pengguna tegar Radiance Signature yang cepat-cepat repeat orders, hehe masing-masing risau kalau-kalau stok kehabisan memandangkan Radiance Signature sekarang semakin mendapat banyak orders secara online dan offline sekarang.

Produk berkualiti memang begini la hasilnya, laju je stok bergerak sebab produk ni memang berkesan.

Bukan gimik marketing, bukan omong-omong kosong je.

Cuba tanya sendiri pengguna-pengguna Radiance Signature kenapa mereka memilih untuk terus consume Radiance Signature ni.

Nak tahu rahsia kenapa Radiance Signature ni mampu memberikan kesan positive dan hasil cerah berseri kepada setiap pengguna-penggunanya tanpa mengira umur, jantina dan masalah kulit?

Rahsianya adalah pada kandungan bahan-bahan berkualiti tinggi yang terdapat di dalam Radiance Signature.

Bahan-bahannya yang terdiri daripada collagen ikan bermutu tinggi (Ikan Grade A), Vitamin C, madu, kurma dan gluta buah.

Radiance Signature ni selamat!

Tiada bahan kimia, berkualiti dan pembuatannya terjaga kerana ianya 100% produk buatan Malaysia dan dikilangkan di Malaysia.

Pembuatannya bersih, bahan-bahannya halal dan diiktiraf oleh KKM.

Ibu mengandung pun boleh consume, lelaki, perempuan, dan kanak-kanak pon boleh consume.

Dan yang paling penting, semua pengguna teruja dengan kesan Radiance Signature kerana “IT WORKS”. As simple as that.

Tak guna kalau produk import, mahal dan famous sebab retis semua pakat dok guna produk tu tapi ianya tak berkesan atau tak beri apa-apa kesan positive kepada kulit dan kesihatan kita kan?

Radiance Signature sama sekali tidak seperti itu. Ianya benar-benar berkesan, kalau kulit kita serasi dengan produk ni, cepat je akan nampak kesan pada kulit dan kesihatan badan kita.

Dan yang paling best ialah benefits dia banyak, bukan 1-2 benefits dia yang kita boleh perolehi, itulah sebabnya kenapa I yakin Radiance Signature ni investment yang bagus untuk diri I, dari segi penjagaan kesihatan dan kecantikan.

Insyaallah, I akan berkongsi lebih banyak lagi info dengan semua mengenai Radiance Signature ni. Bagi yang ada pertanyaan lanjut, boleh email I, kalau ade kelapangan I mesti akan jawap. ;)

 

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.