Archive for the ‘Review’ Category

Radiance Signature: Repeat Orders Non-Stop

Monday, April 7th, 2014

Salam dear readers!

Alhamdulillah Radiance Signature semakin mendapat tempat di hati pengguna-pengguna di luar sana. Lepas rancak iklan official Radiance Signature dimainkan di Hot.FM semakin ramai yang place order dan pm bertanya mengenai produk ni. Tak kurang juga pengguna-pengguna tegar Radiance Signature yang cepat-cepat repeat orders, hehe masing-masing risau kalau-kalau stok kehabisan memandangkan Radiance Signature sekarang semakin mendapat banyak orders secara online dan offline sekarang.

Produk berkualiti memang begini la hasilnya, laju je stok bergerak sebab produk ni memang berkesan.

Bukan gimik marketing, bukan omong-omong kosong je.

Cuba tanya sendiri pengguna-pengguna Radiance Signature kenapa mereka memilih untuk terus consume Radiance Signature ni.

Nak tahu rahsia kenapa Radiance Signature ni mampu memberikan kesan positive dan hasil cerah berseri kepada setiap pengguna-penggunanya tanpa mengira umur, jantina dan masalah kulit?

Rahsianya adalah pada kandungan bahan-bahan berkualiti tinggi yang terdapat di dalam Radiance Signature.

Bahan-bahannya yang terdiri daripada collagen ikan bermutu tinggi (Ikan Grade A), Vitamin C, madu, kurma dan gluta buah.

Radiance Signature ni selamat!

Tiada bahan kimia, berkualiti dan pembuatannya terjaga kerana ianya 100% produk buatan Malaysia dan dikilangkan di Malaysia.

Pembuatannya bersih, bahan-bahannya halal dan diiktiraf oleh KKM.

Ibu mengandung pun boleh consume, lelaki, perempuan, dan kanak-kanak pon boleh consume.

Dan yang paling penting, semua pengguna teruja dengan kesan Radiance Signature kerana “IT WORKS”. As simple as that.

Tak guna kalau produk import, mahal dan famous sebab retis semua pakat dok guna produk tu tapi ianya tak berkesan atau tak beri apa-apa kesan positive kepada kulit dan kesihatan kita kan?

Radiance Signature sama sekali tidak seperti itu. Ianya benar-benar berkesan, kalau kulit kita serasi dengan produk ni, cepat je akan nampak kesan pada kulit dan kesihatan badan kita.

Dan yang paling best ialah benefits dia banyak, bukan 1-2 benefits dia yang kita boleh perolehi, itulah sebabnya kenapa I yakin Radiance Signature ni investment yang bagus untuk diri I, dari segi penjagaan kesihatan dan kecantikan.

Insyaallah, I akan berkongsi lebih banyak lagi info dengan semua mengenai Radiance Signature ni. Bagi yang ada pertanyaan lanjut, boleh email I, kalau ade kelapangan I mesti akan jawap. ;)

 

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

Testimoni 8 Radiance Signature Whitening & Glowing Series

Wednesday, March 19th, 2014

Salam semua!

Antara wajah-wajah pengguna yang berpuas hati dengan Radiance Signature.

Heee muka kite pun terselit jugak :P

Semakin hari semakin meriah rasanya testimoni-testimoni meletop dari pennguna-pengguna Radiance Signature. Alhamdulillah, ramai yang berpuas hati dan tidak putus-putus repeat order Radiance Signature ni.

 

Testimoni hebat daripada pengguna Radiance Signature.

Baru 1 kotak consume Radiance Signatue, parut jerawat dah nampak sangat berkurangan dan jerawat juga dah tiada.

Bagi yang mereka yang menghadapi masalah-masalah kulit seperti berikut;

1.Kulit kusam dan tidak sekata

2.Masalah jeragat

3. Masalah jerawat

4.Masalah parut jerawat degil

5.Masalah kulit kering dan sering mengelupas

6.Masalah sengugut ketika datang bulan

7. Masalah lebam bawah mata (Panda Eyes)

8. Masalah resdung

9.Masalah eczema

10.Kurang bertenaga dan sering keletihan.

11. Dan pelbagai lagi masalah kulit serta masalah kesihatan.

 

Radiance Signature mungkin adalah jawapan bagi kesemua masalah-masalah yang korang hadapi. Jadi tak rugi mencuba dan rasakan sendiri mengapa Radiance Signature ni menjadi pilihan ribuan pengguna-pengguna collagen masa kini.

Perempuan, lelaki, warga emas, ibu mengandung dan juga kanak-kanak boleh ambil Radiance Signature ni tau!

Jadi apa tunggu lagi?

Boleh segera dapatkan 1 kotak Radiance Signature ORIGINAL dengan  harga retail RM180 sekotak, hanya boleh didapati daripada agen-agen dan stokis berdaftar.

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah pembeli yang bijak!

 

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

 

 

 

Testimoni 4: Jom Cerah dan Gebu dengan Radiance Signature.

Thursday, February 27th, 2014

Salam korang!

Macam biasa, setiap hari Khamis memang I akan share kan dengan semua pembaca-pembaca blog ni testimoni-testimoni dari pengguna-pengguna Radiance Signature. Sharing is caring gitewww kan.

Alhamdulillah ramai SATISFIED CUSTOMERS yang mengirim sendiri kesemua testimoni-testimoni bergambar ni kepada agen-agen dan stokis-stokis berdaftar Radiance Signature. Bukan apa, Radiance Signature ni memang berkesan serta effective dalam menanggani pelbagai masalah kulit dan membantu mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan.

Tetapi ada yang baru 2-3 hari consume dah dapat hasil, ada yang dah 2 kotak Radiance Signature di-consume baru nampak hasil, jadi bergantung kepada genetik, hormon dan masalah kulit masing-masing, tak semua akan dapat kesan yang singkat, ada yang take time sikit.

Terutamanya kalau dah biasa guna skincares yang ada bahan mercury atau mengandungi bahan chemical, proses Radiance Signature untuk ‘cleanse’ kulit dan badan anda dari kesan toksik tu memakan masa jugak ye.

OMG!

Ketara sangat kulit putih dan gebu sis ni selepas consume 1 kotak Radiance Signature. 

Sila jeles cepat!

Hahaha

Ni lah kelebihan Radiance Signature berbanding mana-mana produk di pasaran,

effect kulit cerah, putih dan gebu dapat dilihat pada keseluruhan badan ye,

bukan hanya di kulit muka je. ;)

 

 

Sis ni pulak dah consume 2 kotak Radiance Signature, dah dia dah pun order kotak yang ke-3.

*clap clap*

Hasilnya kulit dia bersih dari sebarang cela, glowing dan putih berseri!

Haa kena consistent ok bila ambil supplement kecantikan dan kesihatan.

Macam gini barulah kita boleh berpuas hati sebab kulit tetap cerah berseri walaupun tanpa solekan. :)

PERHATIAN:

Mulai 23hb Februari 2014, harga promosi Radiance Signature telah tamat.

Kini Radiance Signature yang ORIGINAL hanya boleh didapati dengan harga Retail iaitu;

Sekotak RM180 (Semenanjung Malaysia)

Sekotak RM190 (Sabah & Sarawak)

Pastikan korang membeli Radiance Signature yang Original daripada pengedar (agent atau stokis) yang mempunya MEMBER ID sahaja, okayyyyyy ;)

 

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.