Archive for the ‘Review’ Category

Testimoni 26: Cerah, Gebu dan Pinkish dengan Radiance Signature

Monday, August 25th, 2014

Salam korang!

Sebelum I terlupa,jangan lupa tau hari ni tonton TV3 rancangan Wanita Hari Ini okay? Radiance Signature akan bersiaran langsung heeee jadi bagi yang ingin mendengar penjelasan mengenai collagen fenomena  Radiance Signature ni daripada Founder Radiance Signature dan Duta mereka sendiri, bolehlah tonton nanti okay ;)
Ok ni testimoni dari sis comel yang dah consume Radiance Signature sebanyak 2 kotak, yang sebelah kiri BEFORE, dan sebelah kanan AFTER.
Nampak tak perbezaannya?
Tak payah bersolek, kulit dan cerah pinkish dan bersih sangat-sangat. Inilah hasil mengamalkan collagen Radiance Signature.
Jadi bagi yang belum mencuba atau yang ingin mendapatkan collagen Radiance Signature yang ORIGINAL, bolehlah order dengan I ye ;)
Apa-apa pertanyaan untuk pembelian bolehlah hubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

Posting poslaju akan dibuat pada setiap hari Selasa, Khamis dan Ahad ye.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdCaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Radiance Signature di dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O’ di TV9

Tuesday, June 24th, 2014

Salam semua!

 

Bagi yang tak terlepas menonton rancangan Nasi Lemak Kopi O (NLKO) di saluran TV9 pada hari Ahad lepas, mesti korang dapat tengok segmen temubual dengan Radiance Signature kan? :D

Segmen tu berlangsung pada pukul 9 am camtu, tetapi don’t worry bagi yang terlepas untuk menonton talk show tu secara lansung pada hari Ahad lepas, bolehlah tengok secara online dengan melayari website Saluran TV 9 di;

 

Ini sneak view di belakang tabir sewaktu sesi temubual untuk memperkenalkan Radiance Signature Whitening & Glowing Series di dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O.

 

Haa perkenalkanlah disebelah pengacara NLKO tu lah salah seorang daripada  pengasas Radiance Signature iaitu Firdaus Manaf. Pengasas Radiance Signature ni ada 3 orang tau, selain dari Firdaus, ada juga Ilyana Zainoddin dan Najah Syakila.

 

Dan disebelah Firdaus ialah duta terbaru Radiance Signature Whitening & Glowing Series iaitu Ameera Zaini.

So lepas ni wajah beliau lah yang akan menghiasi iklan-iklan bagi mempromosikan produk Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni.

 

I doakan yang terbaik untuk Radiance Signature Sdn Bhd, mereka telah menjadi keluarga yang baik dan sangat supportive kepada semua agen dan stokis-stokis mereka. :)

 

Bagi yang PM dan bertanya pada I sama ada lepas dah tak jadi duta produk ni I stop consume Radiance Signature ke tak hahaha no no darling, I masih consume collagen Radiance Signature ni, sejak bulan November 2013 sehinggalah sekarang bulan June 2014. Sebab I sendiri sangat berpuas hati dengan kesan collagen ni pada kulit I jadi memang I nak maintain kan kulit I secara berterusan dengan pengambilan collagen ni :D

 

Jadi bagi yang ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut atau ingin order produk Radiance Signature, sila dapatkan daripada agen-agen dan stokis berdaftar okay. Takmo terbeli Radiance Signature yang tiruan okay! Kalau nak order dengan I pon boleh, I masih kekal agen berdaftar Radiance Signature yeee. :D

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

3 Tips Mudah untuk Kulit Flawless & Glowing

Tuesday, May 13th, 2014

Salam semua!

Kulit yang nampak flawless dan glowing berseri memang trend yang digemari semua kan? Jom baca 3 tips mudah untuk diamalkan bagi mendapatkan kulit glowing seiras retis Korean hehe.

 

1. Exfoliation/Scrub

Recommended Brand: Origins Modern Friction Nature’s Gentle Dermabrasion

Kulit yang banyak sel-sel mati memang nampak kusam dan tak berseri, jadi kena lah rajin sental sel-sel kulit mati tu dengan menggunakan exfoliator.. I memang selalu bertukar-tukar scrub muka but the one from Origins’ is definitely in my top list of favorite scrub so far. I guna 2 kali seminggu, dan tadaaaaa sel-sel kulit mati dah berkurang. ;)

 

2. Collagen

Recommended Brand: Radiance Signature Whitening & Glowing Series

Semua dah tahu kan collagen yang I sentiasa amalkan ialah Radiance Signature Whitening & Glowing Series? Haaa, inilah cara paling mudah, berkesan dan menjimatkan untuk kita dapatkan kulit yang glowing berseri.

Sebabnya mudah, bila dalaman kita mendapat khasiat dan nutrisi tambahan, serta collagen yang berfungsi untuk membekalkan collagen tambahan ke dalam kulit kita, automatically kulit kita akan nampak berseri dan glowing.

Kalau tak percaya cubalah google, betapa ramainya retis-retis Korean ni yang amalkan collagen dan supplements tambahan untuk menjaga kulit mereka.

Credit:

Tudung bawal corak yang I pakai ni dari butik QaylaQueens

(Instagram: qaylaqueens)

 

3. Elakkan memakai 2-Way Cake Powder

Recommended Brand: Snow BB Soothing cushion Laneige

Kenapa I kata elakkan?

Okay begini, kalau kita nak kesan kulit yang kelihatan glowing, kulit kita tak boleh terlalu kering, dan hasil pemakaian bedak compact two-way cake memang memberi kesan kulit yang nampak kering dan well ‘berbedak’. Plainly unnatural.

Tu sebab I tak berminat nak pakai two-way cake powder, I lebih prefer guna BB cream (CC cream memang tengah ‘IN’ tapi so far I lebih prefer guna good quality BB cream) atau bagi yang mahukan effect lebih glamourous, guna luminous foundation yang boleh reflect cahaya dengan baik, kesannya permukaan kulit yang sedia ada halus dan berseri lepas amalkan collagen akan kelihatan lebih glowing berseri bila kita guna BB cream atau luminous foundation.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

 

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.