Archive for the ‘Yours Truly’ Category

Testimoni 38: Hasil Seawal 8 sachets dengan Radiance Signature

Friday, December 19th, 2014

Salam korang!

Ni ada testimoni yang baru je I terima dari customer I, baru je last week dia order dengan I, happy sangat dia dah dapat hasil dengan minum Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni.

image

image

Tu dia,customer ni baru minum 8 sachets tapi dah cerah bersih kulit wajah dia. Kalau minum 8 kotak memang flawless gebu lah, tak payah gambar nak tempek filter bagai.

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

Testimoni 37: Kulit Cerah Berseri Seawal 3 Hari dengan Radiance Signature

Wednesday, December 10th, 2014

Salam korang!

Aikkk semalam baru post entry testimoni hari ni testimoni lagi? Hehehe nak buat macamana, hari-hari masuk je testimoni baru dari pengguna-pengguna Radiance Signature Whitening & Glowing Series, sampai kadang-kadang I pon terlepas pandang.

Ramai tanya I betul ke kalau consume Radiance Signature ni boleh nampak kesan seawal 3 hari? Ouls jangan terkejut, sebab tindak balas setiap orang tak sama tau, memang betul ade yang dah dapat kesan seawal 3 hari, ni antara pengguna yang bertuah sangat hehe sebab baru consume 3 hari dah nampak cerah dah kulit dia.

 

 

 

Ni testimoni dari sis ni sendiri tau, takde edit-edit, takde 360 bagai, hanya testimoni dari pengguna yang berpuashati dengan keberkesanan Radiance Signature Whitening & Glowing Series sahaja.

Korang yang belum cuba tu, jangan risau, sebab I takdelah nak puji melambung produk ni kalau bukan sebab I dengan mak sendiri dah minum berkotak-kotak hehehe.

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Testimoni 36: Cantik Berseri dengan Radiance Signature Whitening and Glowing Series

Tuesday, December 9th, 2014

Salam semua!

Sebelum tu nak story sikit ade customer sorang ni yang bertanya kepada I, kenapa beberapa orang member-member dia yang consume Radiance Signature ni dapat kesan kulit yang cantik dan cerah dalam masa yang cepat? Customer ni nak cuba tapi dia risau sebab macam cepat sangat kawan-kawan dia dapat effect kulit cerah dan bersih lepas minum Radiance Signature.

Meh sini I nak story, takde apa-apa bahan atau campuran yang meragukan dalam Radiance Signature ni, bahan-bahan nya semuanya selamat sebab tu ada kelulusan KKM okay. Tapi pastikan beli collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series yang original dan dari pengedar yang sah, kalau beli yang tiruan sebab harga lebih murah memang tak tahulah produk tu selamat atau pun tidak.

Cuma sebab kenapa pengguna dapat kesan yang cepat dan mengagumkan bila consume collagen ini ialah sebab kandungan collagen ikan grade A yang digunakan dalam Radiance Signature adalah tinggi, jadi 1 kotak Radiance Signature tu bila dah habis minum memang akan nampak kesan kulit yang halus, cerah dan berseri sebab collagen Radiance Signature ni berbaloi dengan harganya. Tu sahaja.

 

So entry hari ni macam biasa nak belanja testimoni pengguna Radiance Signature.

Yang KIRI sebelum consume dan KANAN selepas.

Ni hasil penggunaan selepas minum 1 kotak tau, heeee jeles kan! Ni kalau dah minum 3-4 kotak, makin makin jeles dan ketara la kulit semakin cerah, berseri dan flawless je.

 

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

 

 

 

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.