Archive for the ‘Yours Truly’ Category

Testimoni ke-42: Masalah Jerawat Batu Tiada Lagi

Monday, May 4th, 2015

Salam and hi hi semua!

Tu diaaa sibuk sangat aihhh keje sampai blog terbengkalai dekat sebulan lebih. Hik hik maaf tau!  Sampai ada yg PM sebab ingat I dah tak jual produk Radiance Signature. Eh eh tak lah masih jual,I memang akan jual produk yg I sendiri guna. Cuma let say one day I dah tak consume or guna produk tu, baru I berhenti menjualnye :)

Hari ni I nak share kan 1 lagi testimoni dari customer I sendiri. Customer ni dh consume sekotak RS dan dia re-stock dan order lagi sekotak sebab sangat berpuas hati dengan keberkesanan RS.

image

Alhamdulillah walaupun terdapat lambakan produk collagen kat luar sana yg cuba tiru konsep “koyak sachet dan minum” seperti pioneer collagen Radiance Signature ni, tapi customers I semuanye tetap dan masih setia dengan collagen RS.

Sebabnye? Produk asal yang dicipta dari kajian bertahun tu lebih berkualiti dan bermutu dari produk yg tumbuh bagai cendawan tumbuh tapi kualiti ntah ke mana, harga pulak dah macam beli kasut sewaktu sales penghabisan stok je.

Sorry to say la tapi memang risau I tengok, benda yang nak dijadikan supplements atau ingredients collagen mestilah bermutu dan of course la raw material tu expensive tapi bila ada yg jual murah, terfikir mereka ni jual produk yg elok atau nak kaut untung semata -_-

image

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343
Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028
ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Pengumuman Order Radiance Signature

Monday, February 2nd, 2015

image

Testimoni 38: Hasil Seawal 8 sachets dengan Radiance Signature

Friday, December 19th, 2014

Salam korang!

Ni ada testimoni yang baru je I terima dari customer I, baru je last week dia order dengan I, happy sangat dia dah dapat hasil dengan minum Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni.

image

image

Tu dia,customer ni baru minum 8 sachets tapi dah cerah bersih kulit wajah dia. Kalau minum 8 kotak memang flawless gebu lah, tak payah gambar nak tempek filter bagai.

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.