Archive for the ‘Yours Truly’ Category

Pengumuman Order Radiance Signature

Monday, February 2nd, 2015

image

Testimoni 38: Hasil Seawal 8 sachets dengan Radiance Signature

Friday, December 19th, 2014

Salam korang!

Ni ada testimoni yang baru je I terima dari customer I, baru je last week dia order dengan I, happy sangat dia dah dapat hasil dengan minum Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni.

image

image

Tu dia,customer ni baru minum 8 sachets tapi dah cerah bersih kulit wajah dia. Kalau minum 8 kotak memang flawless gebu lah, tak payah gambar nak tempek filter bagai.

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

Testimoni 37: Kulit Cerah Berseri Seawal 3 Hari dengan Radiance Signature

Wednesday, December 10th, 2014

Salam korang!

Aikkk semalam baru post entry testimoni hari ni testimoni lagi? Hehehe nak buat macamana, hari-hari masuk je testimoni baru dari pengguna-pengguna Radiance Signature Whitening & Glowing Series, sampai kadang-kadang I pon terlepas pandang.

Ramai tanya I betul ke kalau consume Radiance Signature ni boleh nampak kesan seawal 3 hari? Ouls jangan terkejut, sebab tindak balas setiap orang tak sama tau, memang betul ade yang dah dapat kesan seawal 3 hari, ni antara pengguna yang bertuah sangat hehe sebab baru consume 3 hari dah nampak cerah dah kulit dia.

 

 

 

Ni testimoni dari sis ni sendiri tau, takde edit-edit, takde 360 bagai, hanya testimoni dari pengguna yang berpuashati dengan keberkesanan Radiance Signature Whitening & Glowing Series sahaja.

Korang yang belum cuba tu, jangan risau, sebab I takdelah nak puji melambung produk ni kalau bukan sebab I dengan mak sendiri dah minum berkotak-kotak hehehe.

 

Jadi bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: +6010-666 5343

                     atau +6012-7420116

(STRICTLY NO CALL)

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.