Archive for the ‘Yours Truly’ Category

Testimoni 21: Kulit Pinkish dan Cerah dengan Radiance Signature

Monday, July 14th, 2014

Salam Ramadhan semua!

 

Ok hari ni I nak share kan dengan semua testimoni hebat dari pengguna Radiance Signature. Nak tahu kenapa produk collagen RS ni sangat popular dikalangan pengguna? Simply because it really works.

 

Minum collagen lain mungkin orang boleh kata tak dapat kesan lah, membazirkan duit je lah, tapi no no, jika minum RS memang akan dapat kesannya seawal 3 hari dan lepas 1 box memang akan rasa kelainan pada kulit masing-masing.

 

Aummm aummm, lihatlah before dan after sis ni, cantik kan kulit dia?

Effect kulit glowing-glowing tu memang signature hasil kulit mereka yang consume Radiance Signature ye. Bukan sahaja parut jerawat pudar, tapi kulit dia cerah berseri dan pinkish-pinkish, tak perlu pakai blusher ouls!

 

Memandangkan sekarang ni bulan puasa, jangan risau, minum RS ni sebelum tidur ye, lepas tu waktu berbuka dan waktu sahur, banyakkan minum air kosong dan elakkan minum caffeine tu je petua mudah untukn dapatkan hasil ohsemmmm dengan Radiance Signature ni.

 

Jadi jom dapatkan RS ni, sebab kalau beli sekarang boleh join contest anjuran Radiance Signature, boleh click link ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai contest ni.

 

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

 

 

Testimoni 20: Sunburn hilang selepas 2 hari

Friday, June 27th, 2014

Salam semua,

 

Hari ni I nak share kan dengan semua salah satu testimoni ohsem sangat-sangat dari pengguna Radiance Signature Whitening & Glowing Series

 

photo-16

Yang sebelah kiri tu BEFORE dan kanan pulak AFTER ye.

Nampak tak!

Selepas customer ni consume Radiance Signature, dalam masa 2 hari, sunburn pd kulit terus hilang! Best kan?

Tu la I selalu inform pada semua, kesan cepat atau lambat apabila consume Radiance Signature ni bergantung pada genetik dan masalah kulit masing-masing, tetapi disebabkan oleh active ingredients yang terkandung di dalam formulasi Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, effect kulit cerah tu memang semua orang akan dapat.

Masalah sunburn, jeragat,  dan kulit kusam, tu semua memang mudah je boleh diatasi dengan mengamalkan Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni.

Jadi bila masalah kulit sunburn dah hilang, warna kulit kita boleh kembali ke warna asalnya dan kemudian boleh semakin putih, cerah dan gebu apabila mengamalkan Radiance Signature sebagai collagen utama. ;)

 

Untuk order atau sebarang pertanyaan, bolehlah contact I di:

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Jom ramai-ramai pakat dok kulit cerah, gebu dan flawless dengan Radiance Signature Whitening & Glowing Series.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

Pengumuman!

Thursday, June 19th, 2014

Salam semua!

Haaa dah baca tajuk entry kat atas ni? Mai sini nak habaq mai satu pengumuman kat semua.

Tak lama lagi Radiance Signature akan ada duta baru tau! Nak tahu siapa? Heeeee, korang kenalah tonton rancangan Nasi Lemak Kopi O pada hari Ahad ni (21/06/2014) untuk ketahui siapa duta terbaru tu ;)

Sebenarnya bulan ni adalah bulan terakhir bagi I memikul tanggungjawab sebagai Duta Radiance Signature memandangkan I dah hampir officially bergelar peguam sekarang, I perlulah let go segala commitment lain selain daripada kerjaya I sekarang. :)

Disebabkan kerjaya I ni, terpaksa jugakI menolak beberapa offers untuk menjadi duta tudung, jurucakap supplement kesihatan, pengacara program , model muslimah dan sebagainya.

Tetapi terima kasih tidak terhingga kepada semua pihak-pihak yang menghubungi I, sayangnya I terpaksa menolak offers tu semua selagi I bergelar practising lawyer. I benar-benar berharap tidak ada pihak yang tersinggung ye. ;)

Syukur alhamdulillah,  dreams do comes true.

This is what I’ve worked hard for. :’)

Akhir sekali, terima kasih tidak terhingga kepada semua pembaca blog ni yang sentiasa ada disamping I.

Omg, how far we’ve come! Blog ni lah tempat I berkongsi cerita dari zaman I masuk Asasi Undang-Undang, 4 tahun berhempas pulas habiskan Ijazah Undang-undang, dan akhir sekali 9 bulan chambering di Messrs Syed Alwi, Ng & Co.

Terima kasih kepada semua yang sentiasa menyokong dan membaca blog ni. Love you guys so much! <3

Alhamdulillah, sekarang  I dah pon menjawat jawatan sebagai peguam di salah sebuah firma guaman di Johor Bahru. Insyaallah nanti bila I long call, I akan update banyak-banyak gambar hari bersejarah I tu di blog ni.

Tapi jangan risau, I masih lagi consume collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni walaupun dah tak bergelar duta mereka, jadi bagi yang ingin dapatkan Radiance Signature yang Original atau ada apa-apa pertanyaan mengenai Radiance Signature, bolehlah menghubungi I di;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.