Archive for the ‘Yours Truly’ Category

3 Sebab Utama Mengapa Ramai Memilih Radiance Signature

Tuesday, April 22nd, 2014

Salam semua!

Nak tahu kenapa Radiance Signature collagen ni menjadi kegilaan ramai sekarang?

Jom baca 3 sebab di bawah!

 

1. Bahan-bahan berkualiti, Halal dan mempunyai kelulusan KKM.

Bila sebut mengenai collagen ramai yang tahu kebaikan-kebaikan collagen dalah untuk kecantikan dan meelihara keremajaan kulit.

Tapi dengan lambakan minuman dan ubatan collagen di pasaran sekarang pasti ramai yang teragak-agak nak guna collagen yg mana satu kan?-

Yang paling penting ialah ini:

a) Guna produk yg selamat dan mempunyai kelulusan KKM

b) Jauhi produk tiruan dan yg dijual pada paras harga produk Original

 

2.Radiance Signature sememangnya sudah terbukti keberkesanannya.

Boleh tengok semua testimoni-testimoni pengguna Radiance Signature.

Tiada photoshop, tiada filter, tiada testimoni yg berbayar, semuanya testimoni-testimoni telus daripada pengguna yang sudah berpuas hati dengan hasil Radiance Signature.

Jadi gunakanlah produk yg sememangnya sudah terbukti berkesan. Buat apa membazir duit consume collagen tiap-tiap bulan jika hasil sebelum dan selepas tidak ada bezanya kan?

 

3. Radiance Signature collagen yang MUDAH:

“Koyakkan sachet dan terus minum”.

Ini adalah salah satu sebab utama kenapa Radiance Signature menjadi pilihan kebanyakkan pengguna. Sebab mudah sangat nak minum Radiance Signature ni, tak perlu nak bancuh, tak perlu nak kemam, tak perlu nak shake.

Sangat sesuai bagi wanita bekerjaya atau mereka yang sentiasa dalam kesibukan, mana kita ada masa nak bancuh-bancuh collagen semua ni, dengan Radiance Signature semuanya lebih mudah kan?

 

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

 

 

 

Testimoni 12: Cerah Semulajadi dengan Radiance Signature

Thursday, April 17th, 2014

Salam semua!

Nak tahu apa bezanya diantara kulit cerah semulajadi vs kulit cerah TAK semulajadi?

Bezanya ialah kulit cerah semulajadi ni tona warna kulitnya cerah sekata di seluruh anggota badan. Jadi nampak semulajadi lah bila satu badan nampak cerah dan bukannya kulit muka saja yang cerah. Siapa yang tak mahu kulit wajah dan kulit badan cerah sempurna kan?

Tapiiiiiii kebanyakannya skincares ‘whitening’ tu semua, hanya mampu mencerahkan kulit muka je, kulit badan tak cerah, kulit tangan pon gelap, sebab fokus krim tu semua hanya untuk kulit wajah. Lagipun kita sendiri lebih banyak berbelanja untuk penjagaan kulit muka je, jarang-jarang ada yang menitik beratkan penjagaan kulit badan. Tu la hasilnya kulit muka je putih, kulit badan lain bebenor warnanya dari muka.

Jadi……..

Disinilah peranan collagen kecantikan.

Sebab collagen kecantikan (yang benar-benar memberikan berkesan dan berkualiti tinggi) seperti Radiance Signature membantu mereka yang diluar sana yang idamkan kulit cerah sekata seluruh badan.

 

Kenapa kita katakan cerah dan bukannya ‘putih’?

Sebab kami percaya yang setiap orang ada had kecerahan kulit masing-masing.

Jadi Radiance Signature membantu kita semua untuk mencapai tahap maximum kecerahan kulit kita bergantung kepada genetik masing-masing.

Cuba lihat testimoni hebat dari sis ni!

Baru consume 1 kotak Radiance Signature dan lihatlah perubahannya!

Yang kanan tu SEBELUM dan di sebelah kiri SELEPAS.

Alhamdulillah, selepas consume 1 kotak Radiance Signature, kulit dia jadi semakin cerah dan gebu dan yang paling penting kulit tengkuk pon cerah haaa bukan kulit muka je!

Sis ni pon dah repeat order lagi sebab beliau ni bakal pengantin tak lama lagi, haruslah semakin cerah menawan nanti selepas consume Radiance Signature kan?  :)

Jadi bagi mereka yang idamkan collagen kecantikan yang dijamin HALAL, SELAMAT dan mendapat KELULUSAN KKM dan yang paling penting BERKESAN?

Cubalah Radiance Signature.

 

Tapi ingat, produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ohsem ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

 

Radiance Signature: Masalah Sengugut? NO MORE!

Tuesday, April 15th, 2014

Salam semua!
Ok hari ni I nak kongsikan masalah yg sering dihadapi oleh kaum-kaum wanita sedunia iaitu masalah sengugut.

Zaman dulu-dulu kalau orang perempuan sakit sengugut takpe, sebab perempuan dulu-dulu duduk rumah jadi boleh la bertungku guna batu panas untuk legakan kesakitan.

Tapi zaman sekarang ni perempuan semuanya bekerja, ada segelintir je yang bergelar full time housewife.

Jadi bila menghadapi masalah sengugut di pejabat atau di tempat kerja……OH….EMM…GEE!

 

Stress okay.

Mana dengan nak tanggani stress di tempat kerja, stress dengan emosi waktu datang bulan, stress lagi dengan masalah sengugut.

Haiyo.

 

Tapi tu semua dulu!

Hehe sekarang I dah takde hadapi masalah sengugut, syukur alhamdulilah berkat amalkan supplement kecantikan dan kesihatan Radiance Signature, bukan je kulit jadi glowing berseri dan semakin cerah, tapi masalah sengugut pon dah takde.

Even my Mami pon cakap;

“Sejak Mami amalkan Radiance Signature, langsung tak lewat datang bulan, datang on time je dan sakit sengugut pon takde”

Jadi pesanan I kepada semua wanita-wanita di luar sana yang sedang tercari-cari collagen dan supplement kecantikan yang mampu menjaga keremajaan kulit dan juga kesihatan, cepat-cepatlah cuba Radiance Signature ni.

Memang tak rugi dan sangat berbaloi sebab terlalu banyak benefits yang diperolehi daripada pengambilan Radiance Signature ni sahaja.

Dan yang paling penting, it works!

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak!

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.