Archive for the ‘Yours Truly’ Category

Soalan Paling Sering Di Tanya Mengenai Radiance Signature

Tuesday, November 11th, 2014

Assalamualaikum semua!

Haa dah tengok TVC Radiance Signature tak? Ehh belum? Takpe, takpe, boleh click video kat bawah ni dan tengok TVC baru ni ye.

 

Untuk entry kali ni I nak share kan sedikit dengan semua mengenai pengalaman I sepanjang I consume Radiance Signature. Okay macam yang sedia maklum, Radiance Signature ni collagen pertama yang I consume, sebab I tak pernah consume mana-mana collagen lain sebelum ni.

Jadi I dah consume dari November 2013 lah collagen ni, alhamdulillah sebab hasil memang memuaskan dari segi kecantikan dan kesihatan, I terus berani menjual produk ni. I jenis yang cuma berani menjual produk yang I sendiri guna dan pakai je hehe, sebab nanti bila customers tanya apa-apa, at least I sebagai pengguna produk tu sendiri, I tahu macamana nk jawap semua soalan customers.

hijau

Tapi satu je soalan yang I tak berapa berkenan nak jawap dari customers;

“Seller ABC ni agen sah tak? Dia jual dengan harga sekian sekian je”.

Sehari ada minimum 5-8 customers tanya soalan ni pada I. Jenuhhh dik non oii, akak ni agen jeeee hehehe bukannya kaunter pertanyaan.

Disini I sediakan general guidelines untuk mengenal pasti seller Radiance Signature tu adalah pengedar yang sah atau tidak sah.

Pertama, nak tahu seller tu sah atau tidak, sila minta ID. RSA (agen) dan RSS (stokis).

Kedua, telah ditetapkan bahawa jualan Radiance Signature ialah RM180 sekotak.

Ketiga, jika seller tu dakwa stok yang dijual tu original, sila mintak ID dia atau ID agen/stokis yang membekalkan kepadanya.

Keempat, sila contact HQ di talian hotline jika ID seller/pembekal beliau tidak tertera di website www.radiancesignature.com.my

Kelima, hanya ID stokis sahaja yang tertera di website, ID agen tidak tertera, tetapi setiap stokis ada agen masing-masing, jadi jika seseorang tu dakwa dia agen, mintak ID stokis sekali sebab ID stokis ada tertera di website untuk rujukan umum. Boleh check ID stokis di sini; http://www.radiancesignature.com/my/nearest-dealer/

Bagi makluman semua, dah banyak produk yang membuat produk packaging seperti packaging Radiance Signature, dan produk ni hasil dan kandungannya tidak sama dengan Radiance Signature, jadi be smart, think wisely before you buy from any online seller. L

Jangan tiba-tiba sergah I pagi-pagi dengan mesej mengamuk marah sebab awak dah beli 2 kotak Radiance Signature tapi muka tumbuh jerawat-jerawat halus dan gatal, bila I tanya baik-baik beli dengan siapa, katanya beli dengan seller ABC, haipppp salah orang dikkkk awak nak serang, pi serang seller tu, nape serang akak. *sobs sobs*

Pertama, risiko di tangan pembeli sendiri bila membeli dengan agen dan stokis yang tidak berdaftar.

Kedua, sila cari seller tu sendiri. Sebab setiap kali I jual produk, I akan jawap semua kemusyikilan dari customers I, kami akan keep in contact dan so far semua positive feedbacks dari customers I sebab as seller, that is our job, kita bukan jual je produk, tapi kita juga jual service untuk keep in contact if customers jika ada apa-apa pertanyaan dari mereka.

Jadi please jangan cari seller lain untuk jawap soalan-soalan yang sepatutnya awak ajukan pada seller yang awak membeli tu. Not fair for the rest of us untuk buat “charity works” kepada seller-seller jelmaan yang tiada ID dan yang telah mem-block awak dari whatsapp mereka tu, sebab kami pon tak boleh buat apa kalau seller tu tak nak bertanggungjawap lepas dah jual produk tu.

Jadi harap entry ni dapat memberi sedikit pencerahan kepada semua yang masih ragu-ragu dan keliru nak beli produk Radiance Signature ni.

 

Bagi yang ingin place order boleh lah order dengan I, I agen berdaftar tauuuu;

Whatsapp: 010-666 5343

                  atau 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 Member ID I ialah: RSA0028

ID Stokis (supplier I) ialah: RSS23

 

Salam Lebaran 2014, korang!

Friday, August 1st, 2014

Salam semua!

Macamana sambutan raya masing-masing?

Syukur alhamdulillah tahun ni I dan keluarga berkesempatan beraya di kampung di Ipoh, Perak. Meriah lebih sikit lah kan bila dapat sambut di kampung berbanding di bandar.

Seronok sangat tahun ni dapat cuti raya seminggu, sakan lah beraya dan berjalan sebelum memulakan kembali kerja pada hari Isnin ni.

Semakin berumur, semakin simple je fashion di hari raya, haha faktor umur barangkali :P

 

Di kesempatan ni I nak mohon maaf kepada semua pembaca setia blog I sekiranya I ada tersilap apa-apa atau terlepas kata sepanjang berblogging selama ni, yelah manalah tahu kan, kot-kot ade yang terkecik hati ke, mohon maaf ikhlas dari I kepada semua.

Mudah-mudahan kita semua dipanjang umur dan dikurniakan kesihatan untuk bertemu dengan Ramadhan dan Syawal di masa hadapan.

 

Oh oh jangan lupa tau mulai minggu hadapan ada segment baru di blog ni, nak tahu segmen ape?

Jeng jeng, kena tunggu dan baca okay!!! :D

 

Pengumuman: Bagi semua yang berminat untuk order collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series, boleh order dengan I ye, Ahad ni I dah mula seperti biasa untuk membuat penghantaran poslaju :)

Testimoni 21: Kulit Pinkish dan Cerah dengan Radiance Signature

Monday, July 14th, 2014

Salam Ramadhan semua!

 

Ok hari ni I nak share kan dengan semua testimoni hebat dari pengguna Radiance Signature. Nak tahu kenapa produk collagen RS ni sangat popular dikalangan pengguna? Simply because it really works.

 

Minum collagen lain mungkin orang boleh kata tak dapat kesan lah, membazirkan duit je lah, tapi no no, jika minum RS memang akan dapat kesannya seawal 3 hari dan lepas 1 box memang akan rasa kelainan pada kulit masing-masing.

 

Aummm aummm, lihatlah before dan after sis ni, cantik kan kulit dia?

Effect kulit glowing-glowing tu memang signature hasil kulit mereka yang consume Radiance Signature ye. Bukan sahaja parut jerawat pudar, tapi kulit dia cerah berseri dan pinkish-pinkish, tak perlu pakai blusher ouls!

 

Memandangkan sekarang ni bulan puasa, jangan risau, minum RS ni sebelum tidur ye, lepas tu waktu berbuka dan waktu sahur, banyakkan minum air kosong dan elakkan minum caffeine tu je petua mudah untukn dapatkan hasil ohsemmmm dengan Radiance Signature ni.

 

Jadi jom dapatkan RS ni, sebab kalau beli sekarang boleh join contest anjuran Radiance Signature, boleh click link ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai contest ni.

 

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

 

 

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.