Archive for the ‘Yours Truly’ Category

Salam Lebaran 2014, korang!

Friday, August 1st, 2014

Salam semua!

Macamana sambutan raya masing-masing?

Syukur alhamdulillah tahun ni I dan keluarga berkesempatan beraya di kampung di Ipoh, Perak. Meriah lebih sikit lah kan bila dapat sambut di kampung berbanding di bandar.

Seronok sangat tahun ni dapat cuti raya seminggu, sakan lah beraya dan berjalan sebelum memulakan kembali kerja pada hari Isnin ni.

Semakin berumur, semakin simple je fashion di hari raya, haha faktor umur barangkali :P

 

Di kesempatan ni I nak mohon maaf kepada semua pembaca setia blog I sekiranya I ada tersilap apa-apa atau terlepas kata sepanjang berblogging selama ni, yelah manalah tahu kan, kot-kot ade yang terkecik hati ke, mohon maaf ikhlas dari I kepada semua.

Mudah-mudahan kita semua dipanjang umur dan dikurniakan kesihatan untuk bertemu dengan Ramadhan dan Syawal di masa hadapan.

 

Oh oh jangan lupa tau mulai minggu hadapan ada segment baru di blog ni, nak tahu segmen ape?

Jeng jeng, kena tunggu dan baca okay!!! :D

 

Pengumuman: Bagi semua yang berminat untuk order collagen Radiance Signature Whitening & Glowing Series, boleh order dengan I ye, Ahad ni I dah mula seperti biasa untuk membuat penghantaran poslaju :)

Testimoni 21: Kulit Pinkish dan Cerah dengan Radiance Signature

Monday, July 14th, 2014

Salam Ramadhan semua!

 

Ok hari ni I nak share kan dengan semua testimoni hebat dari pengguna Radiance Signature. Nak tahu kenapa produk collagen RS ni sangat popular dikalangan pengguna? Simply because it really works.

 

Minum collagen lain mungkin orang boleh kata tak dapat kesan lah, membazirkan duit je lah, tapi no no, jika minum RS memang akan dapat kesannya seawal 3 hari dan lepas 1 box memang akan rasa kelainan pada kulit masing-masing.

 

Aummm aummm, lihatlah before dan after sis ni, cantik kan kulit dia?

Effect kulit glowing-glowing tu memang signature hasil kulit mereka yang consume Radiance Signature ye. Bukan sahaja parut jerawat pudar, tapi kulit dia cerah berseri dan pinkish-pinkish, tak perlu pakai blusher ouls!

 

Memandangkan sekarang ni bulan puasa, jangan risau, minum RS ni sebelum tidur ye, lepas tu waktu berbuka dan waktu sahur, banyakkan minum air kosong dan elakkan minum caffeine tu je petua mudah untukn dapatkan hasil ohsemmmm dengan Radiance Signature ni.

 

Jadi jom dapatkan RS ni, sebab kalau beli sekarang boleh join contest anjuran Radiance Signature, boleh click link ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai contest ni.

 

Untuk dapatkan produk Original Radiance Signature Whitening & Glowing, boleh order dengan I;

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

 

 

Testimoni 20: Sunburn hilang selepas 2 hari

Friday, June 27th, 2014

Salam semua,

 

Hari ni I nak share kan dengan semua salah satu testimoni ohsem sangat-sangat dari pengguna Radiance Signature Whitening & Glowing Series

 

photo-16

Yang sebelah kiri tu BEFORE dan kanan pulak AFTER ye.

Nampak tak!

Selepas customer ni consume Radiance Signature, dalam masa 2 hari, sunburn pd kulit terus hilang! Best kan?

Tu la I selalu inform pada semua, kesan cepat atau lambat apabila consume Radiance Signature ni bergantung pada genetik dan masalah kulit masing-masing, tetapi disebabkan oleh active ingredients yang terkandung di dalam formulasi Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, effect kulit cerah tu memang semua orang akan dapat.

Masalah sunburn, jeragat,  dan kulit kusam, tu semua memang mudah je boleh diatasi dengan mengamalkan Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni.

Jadi bila masalah kulit sunburn dah hilang, warna kulit kita boleh kembali ke warna asalnya dan kemudian boleh semakin putih, cerah dan gebu apabila mengamalkan Radiance Signature sebagai collagen utama. ;)

 

Untuk order atau sebarang pertanyaan, bolehlah contact I di:

Whatsapp: 012-7420116

Email: liyanamardiana@gmail.com

 

Jom ramai-ramai pakat dok kulit cerah, gebu dan flawless dengan Radiance Signature Whitening & Glowing Series.

 

Produk berkualiti Radiance Signature yang memberikan hasil ni hanya dijual oleh agen dan stokis berdaftar sahaja. Jangan marah-marah iouls kalau terbeli Radiance Signature tiruan dari seller mana-mana ntah. Haa time tu duit banyak habis tapi kesan tak dapat-dapat, memang tu kes sadis, tak dapat den nak menolong. ;)

Ingat!

JAUHI PRODUK TIRUAN!

Jadilah penguna yang bijak

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Radiance Signature Whitening & Glowing Series ni, boleh Like & Follow pages berikut:

Facebook: Radiance Signature Malaysia

(https://www.facebook.com/RadianceSignatureMalaysia)

Instagram: radiancesignature

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.