Hari Terakhir Bekerja (HOYEH HOYEH!)

by on May 23rd, 2012
14 CommentsComments


Assalamualaikum everyone!

Ok ni memang entry yang dah agak lewat hehe but but I have a valid reason kenapa I tak update entry ni minggu lepas. Sebabnya, well internet di rumah I problem dan I seronok dapat balik rumah dan bermanja-manja dengan mummy babah I, hehe dan dan I busy buat final report yang perlu dihantar Isnin hari tu. Ok, harap kalian semua berpuas hati dengan hujah pembukaan saya tadi. :P

But yeah pretty boring isn’t it? Cuti-cuti pun kena buat final report dan sekarang kena pulak buat preparation untuk individual presentation, oh cuti macam tak cuti sangat bila kena buat semua tu. (-__-)

Anyway, entry ni full of memorable photos pada hari terakhir kitorang habis praktikal, ni lah gambar-gambar I bersama dengan orang-orang yang paling banyak habiskan masa dengan I sepanjang 3 bulan praktikal di law firm ni. So enjoy the photos. :)

Wana dengan I.

Kitorang bakal peguam (insyallah) tapi pose kitorang ada macam ala-ala model tak? hahaha wannabe sungguh gambar ni :P

Bersama dengan Zira.

Zira selalunye memang tekun buat kerja tapi kali ni dia kena paksa bergambar jugak dengan kitorang yg memang sah-sah kaki bergambar ni :P

The staff.

Yang dua orang posing sakan tadi tu dah bukan staff-lah sekarang ececeh.

Ini pulak Raffi (bak kata Wana), inilah orang penting kat firm ni hehe.

Disebabkan Nina praktikal di firm lain, so waktu balik dari kerja tu I balik dengan Nina, ape lagi, snap snap la picture kan, dah kata bergambar tu hobi kan? hehe :P

Tolonglah abaikan muka I yang berpeluh tu hehe.

Anyway, banyak sangat cabaran dalam sepanjang I praktikal ni, tapi alhamdulilah sebab ade kawan-kawan di firm dan jugak Nina yang selalu ada masa untuk dengar rengekan dan segala macam masalah I hehe, macam tak terasa sangat tempoh 3 bulan praktikal tu.

Thank you so much for everything, guys! <3

 

p/s: Untuk entry minggu depan, I buat vblog ye?

Penat lah menaip panjang-panjang, korang pun penat nak scroll baca bebanyak kan? Hahaha bukan vblog hal serius pun, bukan vblog pasal isu Bersih, bukan jugak vblog tentang cara nak bersolek, just a short (hopefully I can make it short haha) random vlog mengenai diri I dan untuk menjawab soalan-soalan cepumas yang selalu readers blog ni tanya pada I jek. :)

 


Go to the main page

Categories: College Life, legal attachment, My Experiences, Yours Truly

Comments

Feed
Trackback URL

Leave Comment

Commenting Options

Alternatively, you can create an avatar that will appear whenever you leave a comment on a Gravatar-enabled blog.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.