Let’s Have a Fresh Start! Entry Tahun Baru ececeh :P

by on January 1st, 2013
7 CommentsComments
´╗┐

Assalamualaikum semua!

Tu dia berbulan blog ni berhabuk tak ber-update tibe-tibe gagah kan diri update sempena tahun baru ni kan. :P Macam biasalah alasan I memang tak boleh blah lah kan, busy study la assignments lah *fakta ni bukan auta* Apa-apa pon, I rasa bersyukur sangat-sangat sebab walaupun dah lama menyepikan diri dari berblogging, masih ramai yang ingat pada I, terharunyeee *sobs*

Memang  dah banyak kali I ada keinginan nak update entry baru di blog ni tapi setiap orang ada prioriti masing-masing kan? Dan bagi I, ada beberapa hal lebih mustahak yang I jadikan prioriti keutamaan I dan hal tu semua yang I perlu dahulukan. Tapi bila ada masa nak update blog, idea nak update ape pulok tak sampai-sampai hehe.

Anyway let’s all have a fresh start this year. Tanam azam baru kalau ada azam tahun lepas tak tercapai takpe-takpe, tanamlah lagi. Yang penting tingkatkan dan perbaharui iman masing-masing, dan berniat lah untuk jadi hamba Allah SWT yang lebih baik di masa akan datang. Syukur alhamdulillah kita semua diberi usia yang panjang sehingga berpeluang untuk melihat 2013. Bermacam peristiwa berlaku sepanjang 2013 ni, tapi syukur semuanya mendatangkan kesedaran dan mendewasakan I yang kadang-kadang perangai macam kanak-kanak ribena lagi.

Mentang-mentang entry pasal fresh start for a new year, bajet mak limah lah saya meletakkan gambar muka fresh bare face di sini hahaha :P

 

2013 ni menjanjikan pengakhiran pembelajaran law degree I, tolong doakan I lulus semua papers untuk subjects sem ini dan jugak sem terakhir nanti ye, semua? :D

Insyallah ada masa dan kesempatan I akan update lagi ye.

 

 

Take care everyone! ;)

 

p/s: Jumaat ni ada midterm paper Jurisprudence II! Wish me luck, guys! ^___^

 

 


Go to the main page

Categories: College Life, Memories, My Experiences, Stress Get The Best Of Me, Yours Truly

Comments

Feed
Trackback URL
  • Buat sehabis baik dan yang terbaikk… Selamat Tahun Baru :)

    ReplyReply
  • Fresh bare face maintain jelita. Hehe
    All the best for your papers, and happy new year! :)

    ReplyReply
  • salam sis! welcome back.. siyes memang ternanti-nanti hupdate drpd sis.. apepom, happy new year 2013!! wish you one of the law students who can graduate with big success..;)

    ReplyReply
  • selamat tahun baru akk comey ^_^
    moga tahun ni Allah merahmati kta smuanya dan kte dapat tingktkn keimanan kpd-Nya :’)

    ReplyReply
  • Hai Yana :)
    Not sure u kenal I tak.. haha! But ive been following u since blog lama I dulu Hanida Lavida, since u free hair smpi tudung, since follower u sepuluh org smpi beribu :)
    Wah gitu, i really adore ur beauty!
    Goodluck dear n happy new year to u! :)

    ReplyReply

  • cik salju

    hi.. gud luck utk exam..
    i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
    tapi komen dalam tu wow!!!
    trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari…
    elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

    i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
    dah macam2 i buat untuk blog i..
    maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

    ReplyReply
  • Bittaufiq Wannajah. Semoga berjaya belaka. Setelah berusaha, doa yg berterusan pula mengambil tempat. ^_^

    ReplyReply

Leave Comment

Commenting Options

Alternatively, you can create an avatar that will appear whenever you leave a comment on a Gravatar-enabled blog.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.