Update Pendek :)

by on May 9th, 2012
27 CommentsComments


Assalamualaikum guys.

Two snapshots of me (as always. Take it or leave it okayyy *nada mengugut haha*) arounds the law firm. :D

Chak! :P

Konon-konon je time ni buat kerja, kalau betul-betul tengah bekerja manalah ade masa mengambik gambor bagai :P

 

 

p/s: Excitednye nak habiskan legal attachment, 2 more days and then I’m FREE! wohooooo!

Tamatlah legal attachment, pejam celik pejam celik kejap jek 3 bulan berlalu kan? *lompat-lompat katak sekeliling office*

Insyallah I akan rajin-rajinkan diri untuk update bila dah tak bekerja nanti, hehe. So next entry nak I update pasal ape ye? Any request, guys? :)

 


Go to the main page

Categories: College Life, My Experiences, My Motivation, Yours Truly

Comments

Feed
Trackback URL
  • Bertambah cantik kak lily sejak dah bertudung ni:) hehe
    Buat lah entry camne nak elakkan jerawat timbul kat muka! Muka akak flawless lah jeless hihi

    ReplyReply
  • wah makin cantik lepas bertudung. :)

    ReplyReply

  • naju

    u nampak susut dalam gambar ni kalau nak banding dengan gambar-gambar yang sebelum ni.

    ReplyReply

  • weed

    u buat la entry ttg family……hang out dgn family ke,jalan-jalan ke,makan makan ke…..aktiviti kegemaran ke…………….anyway,u cantik,kulit cantik………………..

    ReplyReply
  • camana nak dapat kulit yg cantik mcm u ekeke

    ReplyReply
  • assalamualaikum sis! ;)
    alhamdulillah, suka tengok imej sis sekarang.makin terserlah keayuan sis. tengok sis mengingatkan saya cerita Prosecuter Princess yg baru saya tengok weekend lepas. :)

    ReplyReply
  • u cantek sesangat. jelos nih..hihi..

    ReplyReply

  • n@zrin

    u r beautiful than moon..=)

    ReplyReply
  • boleh kongsi perihal diberi hidayah memakai tudung? anda ramai peminat di blog ini, mudah mudahan mampu memberi manfaat dan menjadi ikutan rakan blogger wanita yang lain nya.

    ReplyReply
  • cer citer pasal 5 perkara yang kami tak perlu tahu tentang dangobunny. bley tak ? hihihi

    ReplyReply
  • U look more lovely each day… :)
    Take care and always keeps the faith..

    ReplyReply

  • aily ilia

    salam. you pakai ape ea kalau slalu pegi keje. u pkai foundation ke ? bcoz u nampak flawless la. macam ta pakai make up. i suke :)

    ReplyReply
  • assalamualaikum…. nak request ni… alhamdulillah bila saya tgk pakaian yg u pakai. semuanya menutup aurat. labuh tudung, aurat pergelangan tangan u. seronok sgt2 bile sy tengok. so, boleh tak kalau kongsikan apa yg menyebabkan pintu hati u terbuka utk kembali kepada fitrah. mungkin dapat membantu kami-kami yang masih alpa dengan duniawi ini. =)

    ReplyReply

  • jana radze

    alhamdulillah.. hehe waahhh jana suka betul tgk yana pakai tudung + tak make up sangat.. memang natural beauty.. :)

    y not yana buat entry pasal macam mana nk jaga rambut bagi yang bertudung? nak cuci kerap mana, syampu ape pe sume.. hehe just cadangan. :)

    ReplyReply

  • ija

    cantik kulit awk..seriess… .nk request, awk review kan ttg any supplement yg awk amik (kalau ada).. :D

    ReplyReply

  • cengkerik

    omeinyer lahai..;) silent reader da agk lame kt blog budak tomei ni. tp kali ni baru trase nk komen..kipidap gurl

    ReplyReply
  • Assalamualaikum,

    Alhamdulillah suka sangat tengok penghijrahan Yana.. Semoga sentiasa istiqamah hendaknyaa :)

    ReplyReply

  • kiki

    salam lily…

    lipstick ape u gune? nampak natural sgt…. chantek~ :)

    ReplyReply
  • even kerja banyak.. take 5 untuk amik gambar dulu ok.. :)

    ReplyReply
  • whats your twitter?

    ReplyReply
  • akk.comel nye akk.. :)

    ReplyReply
  • whoaaa…. muka yang sangat HAPPY di hari isnin yea…. berseri-seri

    ReplyReply

  • Lilianna Mardiana

    @yana, Terima kasih babe! insyallah, nanti I buat entry tentang penjagaan rutin harian I tapi sejujurnye muka I ade jek jerawat kecik2 tu :D

    ReplyReply

  • Lilianna Mardiana

    @Hasrina, Terima kasih for the compliment, tapi takdelah babe, i biasa2 je :D

    ReplyReply

  • Lilianna Mardiana

    @naju, Eh ye ke babe? :D

    ReplyReply

  • Lilianna Mardiana

    @weed, Thanks for the suggestion, will do soon! :D terima kasih jgk for the compliment. :)

    ReplyReply

  • Lilianna Mardiana

    @ilasaleh/baby/mama amana&arief, Hehe thanks babe, but really kulit i biasa2 je, cuma i beratkan penggunaan cleanser dgn night cream je. :)

    ReplyReply

Leave Comment

Commenting Options

Alternatively, you can create an avatar that will appear whenever you leave a comment on a Gravatar-enabled blog.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.