Vblog: Q & A bersama Lilianna Mardiana

by on June 25th, 2012
25 CommentsComments


Asssalamualaikum, hai korang!

Sorry memang I tahu dah lama sangat I tak update blog ni, I teramat busy dengan law school, maklumlah dah masuk final year takde lagi waktu nak rileks sangat macam dulu. Seperti yang I janjikan, ni dia vlog I menjawab soalan-soalan yang selalu sangat-sangat pembaca blog ni bertanyakan pada I sama di blog ni, Facebook dan Twitter I.

Please please maafkan I sebab video ni tersekat-sekat di pertengahan sampai hujung video, ni semua gara-gara laptop I hang time I tengah recording tu, dah siap recording dan editting baru I perasan video ni tersekat, ingatkan audio dengan video yang tak sync haish. :(

Anyway this is my attempt in vlogging again after such a long time I haven’t record any video hehe nevertheless I am so sorry for the bad video quality yeah. (>_<”)

 

Item yang I nyatakan di dalam entry ini ialah

-Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock

-Neutrogena Ultra Sheer Body Mist Sunblock

-Clarins Shine Stopper Powder Compact in 10 Translucent

-Clarins Powder Compact in 10 Ivory Beige

-Shiseido Perfect Rouge Glowing Matte in BR323


Go to the main page

Categories: Beauty Tips, College Life, My Experiences, Review, Skincare, Vblog, Yours Truly

Comments

Feed
Trackback URL

Leave Comment

Commenting Options

Alternatively, you can create an avatar that will appear whenever you leave a comment on a Gravatar-enabled blog.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.