Video Si Pengigit Wayar Laptop

by on December 8th, 2010
17 CommentsComments


Hi peeps!

I kesian sangatlah tengok nasib charger macbook pro I, gile kesian. Kawan-kawan I kalau tengok charger laptop I ni, diorang pun rasa simpati dekat I. *sobs sobs*. Diorang mesti berkerut dahi dan tanya “Woi, wayar jenis apa ni? Ada lilit plaster hitam macam ni?” Dan I pun akan jawab; “Oh, ni design wayar limited edition, ala-ala zebra sikit, style kan?” Lol.

Kalau wayar charger I tu warna hitam, at least takdelah nampak sangat bila plaster hitam tu dililit kat wayar tu, tapi ni nampak sangat la sebab wayar charger tu kaler putih. :(

Hoh? Apa dah jadi pada wayar ni?

Oh, ada orang gigit wayar I. Dia kata sedap wayar tu, macam chewing gum sikit rasanya. Lazat bila dikunyah.

Siapa yang gigit?

Tengok video kat bawah ni.

TEHEEEEEEEEE!

Maaf sebab ter-‘OPOCOT!’ di 1:11 tu ye. Iphone I terjatuh waktu I tengah syok ambil video tu. :P

Oh inilah rabbit I, yang I selalu cerita di Twitter tu. Nama dia Ollie, umur dia dah 1 tahun, baka jenis Angora lionhead. :) Saja je I upload video dia di blog ni, sebab I tak pernah buat entry pasal Ollie kan? So entry ni khas untuk Ollie. :)


Go to the main page

Categories: Just For Fun, My Pets, Vblog, Yours Truly

Comments

Feed
Trackback URL

Leave Comment

Commenting Options

Alternatively, you can create an avatar that will appear whenever you leave a comment on a Gravatar-enabled blog.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.